Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicko-sveuciliste

Na HKS-u održano predstavljanje zbornika o demokršćanstvu

Predstavljanje zbornika „Demokršćanstvo: izvori, postignuća i perspektive“, objavljenog u izdanju Glasa Koncila i Hrvatskog katoličkog sveučilišta, održano je u petak 20. siječnja na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Predstavnici Hrvatskog katoličkog sveučlilišta u posjetu katoličkim zakladama u Njemačkoj

Rektor Hrvatskog katoličkog sveučilišta prof. dr. sc. Željko Tanjić, voditeljica Centra za promicanje dobrobiti ranjivih osoba dr. sc. Anita Dučkić Sertić i doc. dr. sc. Josip Bošnjaković s Odjela za psihologiju tijekom svog boravka u Njemačkoj od 11. do 15. siječnja posjetili su zakladu Njemačke biskupske konferencije Renovabis i zakladu Das Kindermissionswerk Die Sternsinger.

HKS obilježio Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata

Studenti i djelatnici Hrvatskog katoličkog sveučilišta obilježili su Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje i Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata u srijedu 16. studenoga u Zagrebu i petak 18. studenoga u Vukovaru.

27. generalna skupština Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta

Na Boston Collegeu, katoličkom sveučilištu u Bostonu u Sjedinjenim Američkim Državama, od 30. srpnja do 3. kolovoza održava se 27. generalna skupština Međunarodne federacije katoličkih sveučilišta (FIUC) na kojoj sudjeluje više od 200 sudionika iz cijelog svijeta. U ime Hrvatskoga katoličkog sveučilišta sudjeluju rektor prof. dr. sc. Željko Tanjić i prorektor za međunarodnu suradnju prof. dr. sc. Hrvoje Štefančić.

1 2 3 11