Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-katolicko-sveuciliste

Održan drugi međunarodni znanstveno-stručni skup Odjela za psihologiju HKS-a

Odjel za psihologiju Hrvatskog katoličkog sveučilišta po drugi put je organizirao međunarodni znanstveno-stručni skup s ciljem obrazovanja i usavršavanja psihologa i stručnjaka srodnih struka. Ovogodišnji skup, koji je održan od 12. do 14. prosinca o temi “Mozak i um: promicanje dobrobiti pojedinca i zajednice”, okupio je oko 570 registriranih sudionika.

Održan susret trajne formacije djelatnika katoličkih škola

U organizaciji Nacionalnog ureda HBK za katoličke škole, Agencije za odgoj i obrazovanje i Hrvatskoga katoličkog sveučilišta održano je 8. studenoga 2019. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu trajna formacija stručnih službi katoličkih škola u Republici Hrvatskoj.

Održana konferencija "Formacija i prevencija – moć kao služenje"

Press konferencija za medije povodom Druge europske konferencije na temu "Formacija i prevencija – moć kao služenje" koja je organizirana zbog formacije svećenika i prevencije seksualnog zlostavljanja, održana je 21. rujna na Hrvatskom katoličkom sveučilištu.

Ljetna škola muzikoterapije

Odjel za psihologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta u suradnji s Fakultetom psihologije Katoličkog sveučilišta „Sacro Cuore“ iz Milana organizira ljetnu školu "Glazba kao podrška učenju jezičnih vještina: Koncepti, metode i tehnike za osnaživanje i rehabilitaciju jezičnih poteškoća odraslih i djece, preko muzičkih aktivnosti utemeljenih na dokazima".

1 2 3