Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-nadzemlje

Hrvatsko nadzemlje održalo posljednji susret u dvanaestoj sezoni

U srijedu 15. lipnja održan je posljednji susret Hrvatskoga nadzemlja u ovoj akademskoj godini pod nazivom "Život na vagi". Predavanje i razgovor o hrani i poremećajima u prehrani, održao je doc. dr. sc. prim. Tomislav Franić, specijalist dječje psihijatrije i subspecijalist forenzične psihijatrije.

VIDEO Online susret Hrvatskoga nadzemlja: Patologija zaljubljenosti

Treća srijeda u veljači standardno je rezervirana za valentinovski susret Hrvatskoga nadzemlja - nažalost, i ove godine susret se održao u online formatu pa nije bilo klasičnih igara ili popularne "srcolovke", ali se zato 16. veljače održalo predavanje na temu zaljubljenosti, a predavač je bio liječnik, psiholog i teolog don Đuliano Trdić, rektor Centralnog bogoslovnog sjemeništa (CBS) u Splitu.

Kocka je bačena – online susret Hrvatskoga nadzemlja

Kockanje je bilo tema online susret Hrvatskoga nadzemlja održanog u srijedu 19. siječnja, a gost predavač bio je dr. sc. Marko Romić, specijalist traumatske psihologije i osnivač mostarskoga KLOK-a, tj Kluba liječenih ovisnika o kocki.

VIDEO Božićni susret Hrvatskoga nadzemlja

Treće srijede u prosincu održao se online božićni susret Hrvatskoga nadzemlja, o temi božićnih ukrasa: „Jesu li ukrasi ukrali Božić?“, a gost predavač bio je župnik u Grabovcu i Medovu Docu don Mario Čagalj.

Održan stoti susret Hrvatskog nadzemlja na temu „Tetovaža ili blamaža?"

Posljednji susret Hrvatskog nadzemlja u akademskoj godini održao se u srijedu, 16. lipnja, u online formatu. Bio je to ujedno i jubilarni 100. susret Hrvatskog nadzemlja koje uspješno djeluje već 11 sezona. Ovoga puta tema su bile tetovaže, a gost predavač bio je don Ivan Terze, župnik Župe Marije Pomoćnice kršćana na Kmanu i voditelj oratorija.

1 2 3