Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: hrvatsko-nadzemlje

Prvi susret Hrvatskoga nadzemlja u novoj kalendarskoj godini

Prvi susret Hrvatskoga nadzemlja u ovoj kalendarskoj godini održan je 17. siječnja u Velikoj dvorani nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu. Gost predavač bio je vlč. Josip Šimatović, župnik župe Hrvatskih mučenika na Udbini te rektor Svetišta i dekan Udbinskog dekanata.

Susret Hrvatskog nadzemlja posvećen doniranju organa

Hrvatsko nadzemlje je u srijedu 18. listopada u Velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu održalo prvi susret u novoj akademskoj godini. Tema susreta naslovljenog „Moje tijelo = moj izbor!“ bila je doniranje organa.

Susret Hrvatskog nadzemlja „Budi volja Tvoja!“

U velikoj dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u srijedu 17. svibnja održan je još jedan susret Hrvatskoga nadzemlja pod naslovom „Budi volja Tvoja!“. Gost predavač bio je fra Nikola Jurišić.

Susret Hrvatskog nadzemlja o važnosti riječi

„Držin te za rič!“ bila je tema susreta Hrvatskoga nadzemlja održanog u srijedu 19. travnja 2023. godine u Velikoj dvorani nadbiskupskog sjemeništa u Splitu. Gost predavač bio je don Mirko Šakić, župni kapelan Župe svetoga Josipa s Mertojaka iz Splita.

Hrvatsko nadzemlje gostovalo u Trogiru

U katedralnoj župi sv. Lovre u Trogiru gostovali su 18. ožujka mladi iz udruge Hrvatsko nadzemlje iz Splita te održali susret sa srednjoškolcima.

1 2 3 4