Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: humanitarna-akcija

Završena Caritasova akcija „Serviram as za novi start“ s Anom Konjuh

Uspješno je završen „fundraising“ izazov „Serviram as za novi start“ koji je s Caritasom Dubrovačke biskupije pokrenula tenisačica Ana Konjuh, zahvaljujući kojem je kupljen i registriran posebno prilagođeni automobil te je predan potrebitom Dubrovčaninu sa stanjem tetraplagije da bi mogao ići na terapije.

Pomoć potrebitima u kontejnerskom naselju Mošćenica kod Petrinje

U Velikom tjednu akcija ljubavi prema stanovnicima kontejnerskog naselja Mošćenica (Finel) ostvarila se suradnjom policijskog kapelana don Ive Borića (PU sisačko-moslavačka, Kapelanija sv. Kvirina sisačkog) s dvije osnovne katoličke škole iz Zagreba, OŠ Ružičnjak i OŠ Lotrščak, na poticaje jedne majke iz škole.

Humanitarna akcija „Jedan obrok više“

Članovi Odbora za karitativnu djelatnost Župnog pastoralnog vijeća župe Punitovci, u dogovoru sa župnikom vlč. Đuricom Pardonom, u aktivnosti „Jedan obrok više“, uoči Uskrsa na Veliku subotu 16. travnja prikupili su osamdesetak uskrsnih obroka i slatkih paketića, koje su župljani donijeli na blagoslov hrane u župnu crkvu u Punitovcima i filijalne crkve u Josipovcu i Jurjevcu Punitovačkom.

Školarci iz Petrinje pomogli izbjeglicama iz Ukrajine

Učenici 4. C razreda Osnovne škole Mate Lovraka iz Petrinje poslali su u subotu 26. ožujka humanitarnu pomoć raseljenim osobama iz Ukrajine udomljenima na području Lipovljana, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Humanitarna prodaja kolača

Članice Franjevačke mladeži FRAMA-e, koje djeluju pri Franjevačkom samostanu u Slavonskom Brodu, pekle su kolače u svojim obiteljima koje su potom u nedjelju 27. ožujka nudile vjernicima u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva.

1 2 3 6