Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: humanitarni-koncert

U Rijeci održana konferencija za novinare u povodu humanitarnoga koncerta „Rijeka milosti 2”

U petak 7. veljače u Centru Zamet, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, održat će se veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom “Rijeka milosti 2”. Prihod od prodanih ulaznica bit će doniran Domu za osobe s demencijom. Tim povodom u Informativnom centru Grada Rijeke u utorak 4. veljače održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali ravnateljica Doma za osobe s demencijom s. Mirjam Jerković i povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende.

Koncert Caritasa Porečke i Pulske biskupije u znaku misija, stipendija i obiteljskog doma

ijHumanitarni koncert Caritasa Porečke i Pulske biskupije pod geslom „Kristova Crkva u misiji u svetu“ povodom obilježavanja 100. obljetnice Apostolskog pisma pape Benedikta XV. „Maximum illud“, održan je u subotu 30. studenog u dvorani Pazinskog kolegija u znaku podrške djelovanju misionara, svečanog uručenja ključa obiteljske kuće obitelji Marinić, samohranom ocu sa šestero maloljetne djece i podjeli stipendija učenicima i studentima.

Humanitarni koncert za program rane intervencije kod djece

Humanitarni koncert suvremene duhovne glazbe za pomoć Programu kabineta rane intervencije Caritasa Zadarske nadbiskupije održan je u petak 1. ožujka u crkvi Sv. Dimitrija u Zadru. Susret su organizirali Verbum vitae, Vokalno-instrumentalni sastav studenata Teološko-katehetskog odjela Sveučilišta u Zadru i Caritas Zadarske nadbiskupije.

Humanitarni koncert božićnih pjesama dubrovačkih klapa

U župnoj crkvi Sv. Mihajla u Lapadu u Dubrovniku u petak 28. prosinca održan je tradicionalni četvrti po redu humanitarni koncert božićnih pjesama dubrovačkih klapa. Na koncertu su sudjelovale klape: Ragusa, Amfora, Čilipi, Ragusaveccia, Slano, Kolafjaka i Atlant, a voditeljica koncerta bila je Nila Miličič Vukosavić.

Koncert duhovne glazbe na Stradunu

Treći put u adventskom vremenu na Stradunu u Dubrovniku, na pozornici ispred Luže, održan je koncert duhovne glazbe. Na koncertu održanom u petak, 14. prosinca nastupio je Alan Hržica i bend.