Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: humanitarni-koncert

Humanitarni koncert „Srce na dlanu u Barbanu“

U organizaciji Župe svetog Nikole Barban u petak 3. lipnja održan je, već tradicionalni, humanitarni koncert „Srce na dlanu u Barbanu“, a sredstva su se prikupljala za potrebite u župama Barban, Cere i Sutivanac, te za udruge „Naš san, njihov osmijeh“ i „Veliko srce malom srcu“.

Dobrotvorni koncert za Ukrajinu u Osijeku

Dobrotvorni koncert za pomoć izbjeglicama iz Ukrajine, čiji su idejni začetnici i organizatori Tatjana Šargač i Danijel Janc održan je u četvrtak 26. svibnja 2022. u Župi Svete obitelji u Osijeku.

Koncert za misije u trogirskoj katedrali

Članovi Hrvatskoga katoličkog zbora „MI“ iz Trogira organizirali su na Mali Uskrs, u nedjelju 24. travnja 2022. u katedrali sv. Lovre četvrti humanitarni koncert „Pomognimo misije“, izvijestio je Tiskovni ured Splitsko-makarske nadbiskupije.

U Slavonskom Brodu održan humanitarni koncert za Marijine obroke

Pod geslom „Ako ne možete nahraniti stotinu ljudi, nahranite jednog čovjeka“ (sv. Majka Terezija) u crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu održan je u nedjelju 28. studenog humanitarni koncert koji su organizirali volonteri udruge Marijini obroci.

U Rijeci održana konferencija za novinare u povodu humanitarnoga koncerta „Rijeka milosti 2”

U petak 7. veljače u Centru Zamet, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Riječke nadbiskupije, održat će se veliki slavljenički duhovni koncert humanitarnog karaktera pod nazivom “Rijeka milosti 2”. Prihod od prodanih ulaznica bit će doniran Domu za osobe s demencijom. Tim povodom u Informativnom centru Grada Rijeke u utorak 4. veljače održana je konferencija za novinare na kojoj su sudjelovali ravnateljica Doma za osobe s demencijom s. Mirjam Jerković i povjerenik za mlade Riječke nadbiskupije vlč. Josip Pende.

Koncert Caritasa Porečke i Pulske biskupije u znaku misija, stipendija i obiteljskog doma

ijHumanitarni koncert Caritasa Porečke i Pulske biskupije pod geslom „Kristova Crkva u misiji u svetu“ povodom obilježavanja 100. obljetnice Apostolskog pisma pape Benedikta XV. „Maximum illud“, održan je u subotu 30. studenog u dvorani Pazinskog kolegija u znaku podrške djelovanju misionara, svečanog uručenja ključa obiteljske kuće obitelji Marinić, samohranom ocu sa šestero maloljetne djece i podjeli stipendija učenicima i studentima.

1 2