Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: izlozba

U Šibeniku otvorena izložba Radost Božića

Izložba Radost Božića autora Božidara Škofača otvorena je u ponedjeljak 7. prosinca, u Interpretacijskom centru Civitas Sacra u galeriji „Sveti Nikola Tavelić“ u Šibeniku.

Izložba radova sa šestog ciklusa HULULK-ovih radionica likovne terapije

U Muzeju Prigorja u Sesvetama u ponedjeljak 30. studenoga otvorena je izložba radova nastalih na ovogodišnjim radionicama kreativne art terapije Hrvatske udruge likovnih umjetnika i likovnih kritičara, u kojima su, pod mentorstvom specijaliziranog art terapeuta, profesora i likovnih pedagoga, sudjelovali članovi lokalne zajednice, korisnici Centra za rehabilitaciju Zagreb i djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi Caritasove Kuće sv. Franje-Vugrovec.

Biskup Bogović na izložbi fotografija stradanja Slunja

U ponedjeljak 16. studenoga u Slunju je obilježena 29. obljetnica progonstva Slunjana nakon teških borbi i okruženja tijekom jeseni 1991. godine. Program „Da se ne zaboravi“ uključio je i otvaranje izložbe fotografija o stradavanju Slunjana. 

Otvorena izložba „Tragom svjetlosti i boja“ u Krašiću

Izložba slika nastalih na likovnoj koloniji „Tragom svjetlosti i boja“, održanoj prošle godine u Krašiću, otvorena je u petak 2. listopada u Općinskoj vijećnici u Krašiću, u organizaciji Općine Krašić i Turističke zajednice Općine Krašić.

Otvorena izložba umjetničkih djela Šime Perića u Požegi

O 23. obljetnici uspostave Požeške biskupije, u Velikoj dvorani sv. Terezije u Požegi, 25. rujna otvorena je izložba djela suvremenog hrvatskog slikara i kipara Šime Perića te predstavljena knjiga „Šime Perić (1920.-201.) – Slike i skulpture u Dijecezanskom muzeju Požeške biskupije“.

1 2 3 7