Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: izv-prof-dr-sc-boris-vulic

Veliko zanimanje za digitalizirani Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije

Digitalni repozitorij Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije dostupan na mrežnoj stranici digitalna.djos.hr, koji obuhvaća sva izdanja časopisa od 1873. do 2020. godine, izazvao je veliko zanimanje i oduševljenje u Nadbiskupiji, potvrdio je za Hrvatski katolički radio glavni urednik i voditelj projekta izv. prof. dr. sc. Boris Vulić.

Predstavljanje digitalnog repozitorija Vjesnika – digitalna.djos.hr

U sklopu programa prvoga dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji se održava od 20. do 22. rujna na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu, a ususret proslavi velikog jubileja – 150 godina Vjesnika Đakovačko-osječke nadbiskupije, upriličeno je predstavljanje digitalnog repozitorija Vjesnika dostupnog na mrežnoj stranici digitalna.djos.hr, koji obuhvaća sva izdanja časopisa od 1873. do 2020. godine.

Aktualno HKR-a: Boris Vulić predstavio "Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije", najstariji vjerski časopis u Hrvatskoj

Iduće godine obilježava se 150 godina izlaženja časopisa za pastoralnu orijentaciju "Vjesnik Đakovačko-osječke nadbiskupije", te je u povodu toga u emisiji "Aktualno" Hrvatskog katoličkog radija (HKR) u četvrtak 27. siječnja gostovao njegov glavni urednik prof. dr. sc. Boris Vulić, izvanredni profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu.