Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: jaslice

Pulska tvrtka Skira osvijetlit će jaslice na Trgu sv. Petra

Hrvatskoj tvrtki Skira iz Pule, specijaliziranoj za dizajn rasvjete, pripala je čast osvijetliti ovogodišnje božićne jaslice koje će krasiti Trg svetog Petra u Vatikanu od 3. prosinca do 8. siječnja iduće godine, objavila je Hina.

Jaslice će u Vatikanu ove godine dolaziti iz talijanskog Sutrija

Drvene jaslice koje će biti postavljene na Trgu svetog Petra ove godine dolaze iz Sutrija u talijanskoj pokrajini Udine, a jelka će doći iz malog planinskog sela Rosello. U dvorani Pavla VI. će jaslice pak biti iz Gvatemale. Svečano otvorenje bit će 3. prosinca, najavljuje Vatican News.

Deveti dan XXVII. Hoda Franjevačke mladeži

Članovi hrvatskih područnih bratstava Franjevačke mladeži (Frama) deveti dan XXVII. Hoda Frame, 1. kolovoza, proveli su u posjećivanju i razgledavanju franjevačkih svetišta u Grecciju i Fonte Colombu.

Večernja molitva za obitelj u Hvaru

Pred posebnim jaslicama koje su postavljene u crkvi Sv. Ivana Krstitelja i sv. Antuna Opata (samostanska crkva sestara benediktinki) u župi Hvar od blagdana Sv. Obitelji do blagdana sv. Antuna Opata svake večeri u 19.30 sati okupljaju se župljani na zajedničkoj molitvi za obitelji u Hvaru, za sve mlade koji se spremaju za brak i da se otok obnovi novim životom.

1 2 3 4