Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: jerihonsko-bdjenje

Jerihonsko bdjenje za Domovinu

U crkvi Sv. Trojice na Poljudu od 14. do 21. studenoga održano je Jerihonsko bdjenje za Domovinu, a nakana je bila produbiti vjeru u hrvatskom narodu i za milost zajedništva.

Jerihonsko bdjenje za svetost duhovnih pastira

U crkvi Sv. Trojice na Poljudu u Splitu od 6. do 14. kolovoza održano je drugo po redu ovogodišnje Jerihonsko bdjenje. Uz ono prvo u lipnju, za spas nerođenih, ovo u kolovozu organizirano je s nakanom učiniti znak blizine i zajedništva s našim pastirima, te moliti za njihovu svetost, kako bi svoje poslanje u ovim teškim vremenima korona krize izvršili sveto na slavu Božju i na korist povjerenom im puku.

Započelo Jerihonsko bdjenje u Splitu

Već tradicionalno u došašću, inicijativa 40 dana za život Split organizira Jerihonsko bdjenje za nerođene u crkvici Sv. Trojice na Poljudu. Bdjenje je započelo u subotu 12. prosinca, na blagdan Gospe Guadalupske, zaštitnice pro-life pokreta, misom koju je predslavio don Ante Matešan.

Jerihonsko bdjenje u Varaždinskoj biskupiji

Ovogodišnja Duhovska osmina u Varaždinskoj biskupiji od 23. do 30. svibnja bit će obilježena „Jerihonskim bdjenjem“ - molitvom, postom, klanjanjem Presvetom Oltarskom Sakramentu, djelima milosrđa. Organizator je Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije.

Sedam dana na koljenima za obnovu grada

Vjernici grada Subotice i okolice u subotu 13. travnja završili su sedmodnevno neprekidno klanjanje u franjevačkoj kapeli Crne Gospe. Na inicijativu Molitvene zajednice „Proroci“ i druge molitvene zajednice u gradu kao i mnogi vjernici uključili su se u veliki „duhovni boj“ za obnovu života u gradu.