Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: jure-bogdan

Na Policijskoj akademiji u Zagrebu svečano obilježeno 30 godina postojanja hrvatske policije

Podizanjem zastave i izvođenjem himne Republike Hrvatske, u utorak 29. rujna na Policijskoj akademiji, započelo je svečano obilježavanje Dana hrvatske policije i blagdana sv. Mihovila. Za poginule, nestale i preminule hrvatske redarstvenike i sve hrvatske branitelje, pred Kapelicom sv. Mihovila na Policijskoj akademiji održana je misa koju je predvodio vojni ordinarij Jure Bogdan.

Biskup Bogdan predvodio misno slavlje uz Dan Oružanih snaga RH

U sklopu obilježavanja Dana Hrvatske vojske, Dana Hrvatske kopnene vojske i 28. obljetnice formiranja Oružanih snaga Republike Hrvatske, u nedjelju 26. svibnja u zavjetnoj crkvi Sveta Mati slobode na zagrebačkom Jarunu, vojni ordinarij Jure Bogdan služio je misu zadušnicu za sve poginule, stradale i nestale u Domovinskom ratu.

Proslava 25. obljetnice 81. gardijske bojne „Kumovi“

Svečanom misom u petak 26. travnja u župnoj crkvi sv. Roka u Virovitici koju je predvodio vojni biskup msgr. Jure Bogdan, započelo je obilježavanje 25. godišnjice osnutka 81. gardijske bojne “Kumovi”. Na misi su koncelebrirali policijski kapelan vlč. Ozren Bizek i virovitički župnik fra Rozo Brkić.