Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kana

Objavljen razgovor doc. dr. sc. Krunoslava Novaka za Kanu

U novom broju Kane za prosinac objavljen je razgovor s doc. dr. sc. Krunoslavom Novakom, nedavno izabranim generalnim tajnikom Hrvatske biskupske konferencije te zamjenikom pročelnika Odjela za komunikologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Dr. Markotić za Kanu: Treba puno ljubavi u ova teška vremena da bismo ih mogli izdržati

Novi broj kršćanske obiteljske revije Kana u izdanju Kršćanske sadašnjosti donosi niz zanimljivih tema, od duhovnosti, obiteljskih tema, kulture, kršćanskoga života do rubrike „Razgovor“ koju je ovoga puta svojim odgovorima ispunila dr. Alemka Markotić, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, epidemiologinja i aktivna članica Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Novi broj Kane: Od razgovora s dr. Alemkom Markotić do kršćanskog pogleda na pandemiju

Novi broj kršćanske obiteljske revije Kana već samom naslovnicom donosi tračak kršćanske nade, susreta s čovjekom, bližnjim, ali i Bogom. Zanimljiv je i aktualan razgovor s dr. Alemkom Markotić, ravnateljicom Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, epidemiologinjom i aktivnom članicom Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Uskrsni broj Kane: Vrijeme je da budni budemo, a ne zloslutni

“Bože, gdje si?” pitanje je koje se postavlja u jeku nedaća koje su posljednjih nekoliko tjedana zatekle Hrvatsku, ali i svijet. U članku naslovljenom tim pitanjem u Kani ističe se konkretan odgovor: “Bog se ne skriva. Bog je ovdje. Bog je sada. Bog je za svakoga od nas”.

Intervju Kane s Anselmom Grünom: 'Vjerujte Isusovoj poruci'

Novi broj kršćanske obiteljske revije Kana donosi razgovor s Anselmom Grünom, monahom benediktinske opatije Münsterschwarzach u Njemačkoj, duhovnim savjetnikom i vrlo plodonosnim autorom čiji je niz knjiga objavila Kršćanska sadašnjost.

1 2 3