Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kana

Kana u lipnju: Moć riječi!

U lipanjskom broju Kane Jerko Valković piše o moći riječi jer su riječi i jezik danas postale snažno sredstvo za poticanje sukoba, potpirivanja neprijateljstava, pa čak i same mržnje, nasuprot čemu stoji kultura susreta koju zagovara papa Franjo.

Novo izdanje „Kane“

Kršćanska obiteljska revija „Kana“ u novu je godinu zakoračila redizajniranim izdanjem, moderniziranom naslovnicom i grafičkom opremom.

Razveseliti bližnje godišnjom pretplatom na Kanu

Kršćanska obiteljska revija Kana suvremeni je mjesečnik za izazove današnjice, s dugom tradicijom izlaženja (2020. godine proslavljena je 50. godišnjica od prvoga broja), a danas Kana u novom ruhu ide u korak sa svevremenskim temama, ali i mnogim aktualnim pitanjima sadašnjega trenutka.

Doc. dr. Denis Barić za Kanu: Sinoda je proces koji ne živi odvojeno od ostatka vjernika

Za novi broj Kane glavna urednica Maja Petranović razgovarala je s tajnikom Druge sinode Zagrebačke nadbiskupije, prebendarom Prvostolne crkve zagrebačke, doc. dr. sc. Denisom Barićem koji se vrlo detaljno osvrnuo na aktualnu temu, govoreći što je to sinoda, kako funkcionira, što papa Franjo želi potaknuti, kamo sinodalnost može odvesti Crkvu i koliko će biti prihvaćena u nas u kontekstu promjene mentaliteta na koji smo pozvani.

1 2 3 5