Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-michael-czerny

Kardinal Czerny od Crkve u Njemačkoj traži strpljenje

Prema riječima kurijalnog kardinala Michaela Czernyja, pitanja koja se postavljaju na Sinodalnom putu Crkve u Njemačkoj su žurna. Unatoč tome, s razlogom je važno nastaviti biti strpljiv, kazao je u intervjuu za Herder Korrespondenz, izvještavaju Vatican News i KNA.

Apel „Slijediti put mira“

Zajednički apel Međunarodnog olimpijskog odbora, Dikasterija za kulturu i obrazovanje, Dikasterija za laike, obitelj i život, te Dikasterija za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja.

Kardinal Czerny uputio poruku za Nedjelju mora

Prefekt Dikasterija za promicanje cjelovitoga ljudskog razvoja kardinal Michael Czerny uputio je 7. srpnja poruku u povodu proslave Nedjelje mora, 10. srpnja, prenosi Vatican News.

I drugi Papin izaslanik stigao u Ukrajinu

Prefekt ad interim Dikasterija za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja kardinal Michael Czerny stigao je u srijedu 9. ožujka preko Mađarske u zapadnu Ukrajinu, izvijestio je Vatican News.

Kardinal Czerny obići će ukrajinske izbjeglice

Prefekt ad interim Dikasterija za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja kardinal Michael Czerny odlazi u utorak 8. ožujka u Papino ime u Budimpeštu, a potom i u druga mjesta obići ukrajinske izbjeglice i one koji im pomažu, prenio je Vatican News.

Priopćenje Tiskovnog ureda Svete Stolice

Tiskovni ured Svete Stolice oglasio se u četvrtak, 23. prosinca priopćenjem o Dikasteriju za promicanje cjelovitog ljudskog razvoja koje prenosimo u cijelosti.

1 2