Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kardinal-robert-sarah

KS objavio novu knjigu kardinala Saraha

U izdanju Kršćanske sadašnjosti izišla je najnovija knjiga „Za vječnost. Razmatranja o liku svećenika“ umirovljenog prefekta Kongregacije za bogoštovlje i sakramente kardinala Roberta Saraha.

Službeni hrvatski prijevod Lauretanskih litanija i Litanija sv. Josipa s novim zazivima

Nakon što je Hrvatska biskupska konferencija (HBK) potvrdila hrvatski prijevod novih zaziva u Lauretanskim litanijama i u Litanijama sv. Josipa na svojem 63. plenarnom zasjedanju održanom od 19. do 21. listopada 2021. u Zagrebu, Biskupska konferencija Bosne i Hercegovine na svojem 82. plenarnom zasjedanju 4. i 5. studenoga 2021. potvrdila je da isti prijevod vrijedi i za njezino područje, priopćila je HBK u petak 3. prosinca.

Homilija kardinala Roberta Saraha na otvorenju 32. Mladifesta

Homilija umirovljenog prefekta Kongregacije za bogoštovlje i disciplinu sakramenata kardinala Roberta Saraha na misi koju je predslavio na otvorenju 32. Međunarodnog festivala mladih „Mladifest“ u Međugorju, preuzeta s Katoličke tiskovne agencije.

Kardinal Sarah na otvorenju Mladifesta: Došli smo u Međugorje obnoviti svoju vjeru u Isusa Krista

U Međugorju je u nedjelju 1. kolovoza počeo 32. Međunarodni molitveni festival Mladifest koji je okupio više desetaka tisuća mladih sa svih strana svijeta, iz SAD-a, Češke, Francuske, Austrije, Meksika, Nikaragve, El Salvadora, Poljske, Nizozemske, Rumunjske, Italije, Njemačke, Španjolske, Slovenije, Svete Zemlje, Švicarske, Mađarske, Hrvatske, Ukrajine, Paname, Venezuele, Slovačke i Bosne i Hercegovine.

1 2