Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: karmel-brezovica

Proštenje Gospe Karmelske u Brezovici

Proslava proštenja Blažene Djevice Marije od brda Karmela u Stepinčevom Karmelu u zagrebačkoj Brezovici imala je vrhunac u nedjelju 17. srpnja 2022.

Uočnica Gospe Karmelske u Stepinčevom Karmelu

Štovatelji Karmelske Gospe su s karmelićankama u Brezovici proslavili uočnicu Gospe Karmelske na spomendan sv. Bonaventure, biskupa i crkvenog naučitelja, u petak 15. srpnja misnim slavljem koje je predvodio vlč. Vatroslav Siketić, župni vikar u Zaprešiću.

Brezovica: Drugi dan trodnevne priprave za Gospu Karmelsku

Ususret svetkovini Gospe Karmelske u četvrtak 14. srpnja sestre karmelićanke iz Brezovice i štovatelji Gospe Karmelske proslavili su drugi dan trodnevne priprave za njezinu svetkovinu. Misno slavlje predslavio je odgojitelj bogoslova vlč. Mario Dukić.

Biskup Jezerinac i preč. Penić posjetili Stepinčev Karmel

Na povratku iz Lasinje, sa zlatne mise preč. Stjepana Bradice, umirovljeni vojni biskup Juraj Jezerinac i bivši dugogodišnji voditelj Hrvatske katoličke misije Essen preč. Stjepan Penić, posjetili su u nedjelju 26. lipnja karmelićanke u Stepinčevu Karmelu u Brezovici.

Zagrebački bogoslovi u brezovičkom Karmelu

Zagrebački bogoslovi, prva godina, pod vodstvom odgojitelja vlč. Marija Dukića, posjetili su u subotu, 11. lipnja sestre karmelićanke u Stepinčevu Karmelu u Brezovici.

Uočnica svetkovine sv. Josipa u Stepinčevom Karmelu

Misom koju je predslavio župnik Župe Rođenja Isusova na zagrebačkoj Kajzerici vlč. Krunoslav Kolar u petak 18. ožujka 2022. sestre karmelićanke i vjernici u Karmelu Brezovica proslavili su uočnicu svetkovine sv. Josipa.

1 2 3 4