Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katedrala-sv-jakova

Biskup Rogić predvodio molitvu zaziva Duha Svetoga za srednjoškolce

U organizaciji Katehetskog ureda Šibenske biskupije na čelu s predstojnicom s. Renatom Azinović u ponedjeljak 11. rujna u šibenskoj katedrali svetog Jakova upriličena je molitva sa zazivom Duha Svetoga za srednjoškolce grada Šibenika prigodom početka nove školske godine.

Svetkovina svetog Jakova proslavljena u šibenskoj katedrali

Svetkovina svetog Jakova, zaštitnika najstarije šibenske gradske župe i naslovnika šibenske katedrale, proslavljena je u utorak  25. srpnja svečanim misnim slavljem u katedrali sv. Jakova. Euharistiju je predvodio šibenski biskup Tomislav Rogić koji je ujedno proslavio sedam godina biskupske službe u Šibeniku.

Obredi Velikoga petka u Šibeniku

Obrede Velikoga petka u katedrali svetog Jakova u Šibeniku 7. travnja predvodio je šibenski biskup Tomislav Rogić uz sudjelovanje katedralnog župnika don Krešimira Mateše, župnog vikara don Šime Pleadina, biskupijskog kancelara don Ivice Boke i umirovljenog biskupa Ante Ivasa.

Koncert duhovne glazbe u šibenskoj katedrali

Šibensko pjevačko društvo „Kolo“ održalo je u utorak 31. siječnja u šibenskoj katedrali sv. Jakova koncert duhovne glazbe, a uz njih su nastupili i učenici Glazbene škole Ivan Lukačić. Koncertu je nazočio šibenski biskup Tomislav Rogić.

1 2 3