Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katedrala

Okićen bor ispred zagrebačke katedrale

Uoči svetkovine Božića, u srijedu 22. prosinca, u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije okićen je bor na trgu ispred zagrebačke katedrale.

Večernje misno slavlje u đakovačkoj katedrali na Dušni dan

Večernje misno slavlje na Spomen svih vjernih mrtvih – Dušni dan, 2. studenoga u đakovačkoj katedrali Sv. Petra predvodio je đakovačko-osječki pomoćni biskup Ivan Ćurić, u zajedništvu s nadbiskupom Đurom Hranićem, nadbiskupom u miru Marinom Srakićem te još osmoricom svećenika.

Mons. Dražen Kutleša zaredio četvoricu novih svećenika u Puli

Rafael Villergas Castaño iz Španjolske, Mateus Babinski de Almeida iz Brazila, te Jurica Vekić i Stipe Breko iz Hrvatske novi su svećenici koje je u subotu 12. lipnja u pulskoj katedrali zaredio apostolski upravitelj Porečke i Pulske biskupije nadbiskup mons. dr. Dražen Kutleša.

Biskup Križić predvodio proslavu Tijelova u Gospiću

Župljani Gospića su u četvrtak 3. lipnja svečanim misnim slavljem u gospićkoj katedrali i tijelovskom procesijom proslavili svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove. Misu i procesiju predvodio je biskup Zdenko Križić u zajedništvu s kancelarom i tajnikom Mišelom Grgurićem, župnikom Marijom Vazgečem i župnim vikarom Domagojem Tujmerom. Katedralni zbor animirao je pjevanje tijekom mise i procesije pod vodstvom Franje Puškarića.

1 2 3 9