Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicka-osnovna-skola

Zaziv Duha Svetoga za učenike katoličkih škola u Virovitici

Na početku nove školske godine u utorak 17. rujna duhovnik Katoličke klasične gimnazije i Katoličke osnovne škole u Virovitici Ljubiša Krmar predvodio je euharistijsko slavlje sa zazivom Duha Svetoga u crkvi Sv. Roka za učenike i djelatnike navedenih škola.

Jedanaesta generacija učenika Katoličke osnovne škole u Požegi sjela u školske klupe

S početkom nove nastavne godine, 9. rujna u Katoličku osnovnu školu u Požegi vratilo se nešto manje od 300 starih učenika, a u prve razrede upisan je rekordni broj učenika te jedanaesta generacija broji čak 45 đaka prvaka. Njih je u zajedništvu s učiteljima na školskom ulazu dočekao i pozdravio ravnatelj Frano Barišić nakon čega je upriličen svečani program u školskoj blagovaonici na kojemu je bio prisutan i osnivač škole, požeški biskup Antun Škvorčević te Ivica Žuljević, predstojnik Ureda za škole.

Nadbiskup Puljić: Lijepo je osjetiti Božić kroz oči male djece

Božićni susret jedanaest prvašića Katoličke osnovne škole Ivo Mašina u Zadru, njihovih roditelja i obitelji, djelatnika škole i zadarskog nadbiskupa Želimira Puljića održan je u utorak 18. prosinca u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa 'Zmajević' u Zadru.