Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-bogoslovni-fakultet-u-sarajevu

Katolički bogoslovni fakultet Univerziteta u Sarajevu proslavio svoj Dan

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu i prigodnom akademijom u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, u srijedu 18. listopada proslavljen je Dan Katoličkoga bogoslovnog fakulteta (KBF) Univerziteta u Sarajevu koji je stavljen pod nebesku zaštitu sv. Luke evanđelista, izvijestila je KTA.

Predstavljene dvije knjige profesora Milenka Krešića o sluzi Božjem nadbiskupu Josipu Stadleru

U organizaciji Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu u utorak, 16. svibnja predstavljene su dvije knjige izvanrednog profesora crkvene povijesti na don Milenka Krešića, svećenika Trebinjske biskupije, o sluzi Božjem nadbiskupu Stadleru, jedna na hrvatskom, a druga na talijanskom jeziku u izdanju KBF-a „Il servo di Dio Josip Stadler, primo arcivescovo di Vrhbosna“ (Sluga Božji Josip Stadler, nadbiskup vrhbosanski) i „Nadbiskup Stadler i financije: gradnje, nekretnine i poslovi“, izvijestila je KTA.

Simpozij „Rat i mir u Bibliji“

U organizaciji Biblijskog instituta Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, 9. i 10. prosinca u Rijeci je, u prostorijama Teologije, održan međunarodni znanstveni simpozij „Rat i mir u Bibliji“.

Novi broj časopisa „Vrhbosnensia“

Iz tiska je izašao novi broj znanstvenog časopisa Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Sarajevu „Vrhbosnensia“. Riječ je o drugom broju za godinu 2021.

Katolički bogoslovni fakultet Univerziteta u Sarajevu proslavio svoj dan

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi Sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu i prigodnom akademijom u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, 19. listopada proslavljen je Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta (KBF) Univerziteta u Sarajevu koji je za svog zaštitnika uzeo sv. Luku evanđelistu čiji se blagdan ove godine poklopio s nedjeljom, 18. listopada.