Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-bogoslovni-fakultet

Veliki kancelar KBF-a u Splitu susreo se s Upravom Fakulteta

Apostolski upravitelj Splitsko-makarske nadbiskupije i veliki kancelar Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta Sveučilišta u Splitu Želimir Puljić pohodio je u utorak 11. srpnja, na blagdan sv. Benedikta, splitski KBF te se susreo s Upravom Fakulteta.

Hrvatski studenti u posjetu Papinskoj akademiji društvenih znanosti

Studentice iz Hrvatske koje borave na jednosemestralnom studijskom programu Create TX na Papinskom sveučilištu sv. Tome Akvinskog - Angelicum, Magdalena Novosel i Marijana Bagarić s Hrvatskog katoličkog sveučilišta i doc. dr. sc. Martina s. Ana Begić u sklopu studijskog usavršavanja na Fakultetu socijalnih znanosti - Angelicum s Katoličkog bogoslovnog fakulteta, posjetile su 19. svibnja Papinsku akademiju društvenih znanosti u Vatikanu.

Drugi dan 28. međunarodnog teološkog simpozija KBF-a u Splitu

Drugi dan 28. međunarodnog teološkog simpozija Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu, koji se održava o temi „Tiranija i sloboda. Teologija u kriznim vremenima“, u petak 28. listopada započeo je predavanjem mr. sc. Oleha Hirnyka.

Obilježen Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Euharistijskim slavljem u sjemenišnoj crkvi sv. Ćirila i Metoda u Sarajevu i prigodnom akademijom u dvorani Pavla VI. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu, 18. listopada obilježen je Dan Katoličkog bogoslovnog fakulteta (KBF) Univerziteta u Sarajevu koji je za svog zaštitnika uzeo sv. Luku evanđelistu.

Predavanje brata Ulricha iz zajednice u Taizéu na KBF-u u Zagrebu

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, u ponedjeljak 17. listopada, predavanje o temi „Narav, poslanje, život i djelovanje zajednice iz Taizéa u Crkvi“, održao je brat Ulrich iz ekumenske redovničke zajednice u Taizéu u Francuskoj.

U Đakovu održano predavanje o sinodskom savjetovanju

Studenti 5. godine Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu nazočili su u srijedu 22. prosinca predavanju o sinodskom savjetovanju, koje je za njih u prostorima Nadbiskupskog doma u Đakovu održao mr. sc. Pavao Mikulčić, nadbiskupijski povjerenik za sinodsko savjetovanje.

1 2