Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-tjednik

Iz tiska izišao novi broj Katoličkog tjednika

Novi broj Katoličkog tjednika 21/2022. posvećen je Danu mladih koji se u Vrhbosanskoj nadbiskupiji tradicionalno obilježava u svibnju, izvijestio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Proljetna korona svećenika Sarajevskog dekanata

Svećenici Sarajevskog dekanata održali su u srijedu 25. svibnja u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih „Ivan Pavao II.“ u Sarajevu proljetnu koronu na temu „Pastoralna uloga Katoličkog tjednika i drugih katoličkih tiskovina i medija u životu župne zajednice“, prenosi KTA.

Prof. dr. Zdenko Spajić za "Katolički tjednik": Vraćamo se vremenu begova, raje i hajduka

Rektor Vrhbosanskog bogoslovnog sjemeništa u Sarajevu i profesor društvenog nauka Crkve i moralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Sarajevu prof. dr. Zdenko Spajić govorio je za "Katolički tjednik", a njegov razgovor s novinarom Josipom Vričkom, objavljen u nedjelju 20. veljače na mrežnim stranicama "Katoličkog tjednika" - nedjelja.ba, prenosimo u cijelosti.

Iz tiska izišao Katolički tjednik 6./2022.

U četvrtak 10. siječnja izišao je novi broj "Katoličkog tjednika" (KT), koji objavljuje Vrhbosanska nadbiskupija, a u kojem je središnja tema Svjetski dan bolesnika, i to 30. po redu.

Iz tiska izašao Katolički tjednik 5./2022.

Središnja tema novoga broja "Katoličkog tjednika" (KT), koji je izišao početkom veljače, a koji objavljuje Vrhbosanska nadbiskupija u Sarajevu, tematizira Dan posvećenog života.

1 2 3 7