Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-tjednik

Tri godine portala Katoličkog tjednika - Nedjelja

Redakcija "Katoličkog tjednika", medijskog partnera Informativne katoličke agencije i Hrvatskog katoličkog radija odnosno Hrvatske katoličke mreže, u petak 26. lipnja slavi treću obljetnicu od pokretanja svoga internetskog portala - Nedjelja. Naime, u ponedjeljak 26. lipnja 2017. godine u 15 sati s radom je započeo portal pod nazivom nedjelja.ba.

Izašao dvobroj Katoličkog tjednika

Katolički tjednik je izdao još jedan dvobroj u nizu u kojem čitateljima donosi zanimljive i aktualne sadržaje te na poseban način govori o misi za žrtve Bleiburške tragedije koja je slavljena u Sarajevu.

Novi dvobroj Katoličkog tjednika

Zbog aktualne situacije s koronavirusom Katolički tjednik objavio je još jedan dvobroj, 19 i 20, u kojem čitateljima donosi niz zanimljivih i aktualnih sadržaja.

Mons. Ivan Miklenić: "Glas Koncila izlazi kao dvobroj, situacija je vrlo ozbiljna"

"Što se tiče prihoda, odnosno prodaje, mi u 'Glasu Koncila' već sada računamo, u usporedbi s ožujkom i travnjem prošle godine, da će se naši prihodi od prodaje tjednika i knjiga smanjiti oko 60 posto, više od pola", kazao je u razgovoru za Hrvatski katolički radio u utorak, 21. travnja glavni urednik i vršitelj dužnosti direktora Glasa Koncila mons. Ivan Miklenić.

Crkva u Italiji traži da se od 3. svibnja počnu slaviti mise s narodom

Katolička Crkva u Italiji traži da se s početkom tzv. „druge faze“ pandemije koronavirusa, tj. s ublažavanjem restriktivnih mjera najavljenih za 3. svibnja također ponovno počne sa slavljem misa s narodom i održavanjem pogreba, prenosi u subotu 18. travnja Nedjelja, internetski portal Katoličkog tjednika, pozivajući se na napise Vatican Newsa.

Izišao izvanredni dvobroj Katoličkog tjednika

Uprava Medijskog centra Vrhbosanske nadbiskupije, pod čijim okriljem djeluje i Katolički tjednik, odlučila je, zbog pandemije koronavirusa, tiskati dvobroj umjesto redovitih tjednih izdanja. Tako je iz tiska izišao dvobroj 13. i 14.

Novi Katolički tjednik

Katolički tjednik broj 12 izišao je iz tiska i donosi razne aktualne sadržaje, poglavito vezane za pandemiju koronavirusa koji se nakon Kine proširio diljem svijeta, a poglavito u Europu u kojoj je najviše zahvatio Italiju.

1 2