Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-tjednik

Novi broj Katoličkog tjednika

Nakon ljetnog dvobroja, izišao je novi 35. broj Katoličkog tjednika koji posebno tematizira Međunarodni dan žrtava prisilnih nestanaka, a uz to donosi i druge aktualne sadržaje.

Preminula majka preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane

U Vidovicama je 20. kolovoza preminula Kata Tomašević rođ. Mikić, majka vrhbosanskog svećenika preč. Darka Tomaševića i s. Mirjane članice Milosrdnih sestara Sv. Križa, prenosi portal Katoličkog tjednika Nedjelja.ba.

Objavljen dvobroj Katoličkog tjednika

Katolički tjednik objavio je dvobroj (33-34/2020) u kojem čitateljima donosi zanimljive i aktualne sadržaje s posebnim naglaskom na lik Blažene Djevice Marije.

Ljetni izlet redakcije Katoličkog tjednika u Ramu

Članovi redakcije Katoličkog tjednika iz Sarajeva u utorak 28. srpnja boravili su na ljetnom izletu u Ramu. Redakciju su ugostili Zoran Stojanović i vlč. Branko Jurić, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Novi Katolički tjednik

Objavljen je 30. broj Katoličkog tjednika čija je reporterska ekipa posjetila Briševo uoči obljetnice najvećeg zločina nad Hrvatima u BiH, kada je za dva dana 24. i 25. srpnja srpska (para)vojska monstruozno smaknula 67 civila toga kraja.

Tri godine portala Katoličkog tjednika - Nedjelja

Redakcija "Katoličkog tjednika", medijskog partnera Informativne katoličke agencije i Hrvatskog katoličkog radija odnosno Hrvatske katoličke mreže, u petak 26. lipnja slavi treću obljetnicu od pokretanja svoga internetskog portala - Nedjelja. Naime, u ponedjeljak 26. lipnja 2017. godine u 15 sati s radom je započeo portal pod nazivom nedjelja.ba.

Izašao dvobroj Katoličkog tjednika

Katolički tjednik je izdao još jedan dvobroj u nizu u kojem čitateljima donosi zanimljive i aktualne sadržaje te na poseban način govori o misi za žrtve Bleiburške tragedije koja je slavljena u Sarajevu.

1 2 3