Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicki-tjednik

Novi Katolički tjednik

Novi broj Katoličkog tjednika (44/2020) posvećen je svetkovini Svih svetih i Dušnom danu kada se vjernici na poseban način prisjećaju pokojnih, ali i razmišljaju o smrti.

Iz tiska izišao Katolički tjednik

Iz tiska je izišao 43. broj Katoličkog tjednika koji u središtu tematizira odnos prema domovini u prigodi XIX. molitvenog dana za domovinu na Bobovcu.

Intervju biskupa Petra Palića za Katolički tjednik

Katolički tjednik, katoličke tjedne novine koje izlaze u Sarajevu, objavio je na svojim mrežnim stranicama u utorak 12. listopada razgovor s biskupom mostarsko-duvanjskim i apostolskim upraviteljem trebinjsko-mrkanskim mons. Petrom Palićem povodom preuzimanja biskupske službe prije gotovo mjesec dana. "Crkva nema, niti koristi političke mehanizme, niti joj je to potrebno. Ona je pozvana propovijedati evanđelje Isusa Krista i pozivati na poštivanje prava i dostojanstva svakoga, osobito ugroženih... U svom promišljanju o pastoralnim izazovima ne bismo smjeli zaboraviti naše temeljno poslanje: naviještati i svjedočiti Isusa Krista i njegovo evanđelje", poručio je biskup Palić u intervju koji donosimo u cijelosti.

Novi broj Katoličkog tjednika

Nakon ljetnog dvobroja, izišao je novi 35. broj Katoličkog tjednika koji posebno tematizira Međunarodni dan žrtava prisilnih nestanaka, a uz to donosi i druge aktualne sadržaje.

1 2 3 4