Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: katolicko-drustvo-ivan-antunovic

Otvorena XXVI. izložba božićnjaka u Subotici

Tradicionalna izložba božićnjaka otvorena je 9. prosinca u vestibulu Gradske kuće u Subotici. Na ovogodišnjoj izložbi, koja je otvorena do 16. prosinca, posjetitelji mogu razgledati 42 božićnjaka.

Dan Katoličkog društva „Ivan Antunović“

Katoličko društvo „Ivan Antunović“ priredilo je u četvrtak 11. kolovoza tradicionalnu književnu večer uoči središnje proslave Dužijance u svečanoj dvorani HKC-a „Bunjevačko kolo“ u Subotici.

Katoličko društvo „Ivan Antunović“ pokrenulo mrežnu stranicu

Katoličko društvo „Ivan Antunović“ iz Subotice pokrenulo je tijekom lipnja svoju mrežnu stranicu na adresi www.kdias.org, na kojoj se zainteresirani mogu informirati o aktivnostima Društva, o misiji, ustroju, odjelima, područjima na kojima djeluju, te o mogućnostima učlanjivanja.

Otvorena izložba „S Božjom pomoći“ u Subotici

Izložba „‚S Božjom pomoći‘ – Bunjevačko tkanje i vezovi“ otvorena je u srijedu 21. srpnja u svečanoj dvorani Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo“ u Subotici, izvijestili su iz Subotičke biskupije.

Izabran novi predsjednik Katoličkog društva „Ivan Antunović“

Katoličko društvo „Ivan Antunović“ iz Subotice, u petak 28. svibnja u Pastoralnom centru „Augustinianum“ održalo je svoju redovitu godišnju skupštinu, na kojoj je nakon četiri godine izabrano novo rukovodstvo. Skupštini je prisustvovao i subotički biskup Slavko Večerin.

Dani biskupa Ivana Antunovića u Subotici

„XXVIII. Razgovor“ u sklopu Dana biskupa Ivana Antunovića u organizaciji Katoličkog društva „Ivan Antunović" održan je 10. siječnja u Augustinianumu u Subotici.

Književna večer Katoličkog društva ,,Ivan Antunović" u Subotici

U organizaciji Katoličkog društva „Ivan Antunović“, 8. kolovoza u svečanoj dvorani HKC „Bunjevačko kolo“ u Subotici, održana je tradicionalna književna večer uoči središnje proslave Dužijance 2019., koju Katoličko društvo također slavi kao svoj dan.

Izložba božićnjaka u Subotici

U organizaciji Etnološkog odjela „Blaško Rajić“ pri Katoličkom društvu „Ivan Antunović“, 7. prosinca otvorena je XXII. izložba božićnjaka u Predvorju Gradske kuće u Subotici. Tradicionalna Izložba božićnjaka održava se od 1997. godine uoči najradosnijeg kršćanskog blagdana, Božića.