Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kbf-u-dakovu

Objavljen novi zbornik radova u izdanju Biblioteke „Diacovensia“

U izdanju Biblioteke „Diacovensia“ objavljen je zbornik radova „Identitet muškarca u svjetlu suvremenih rasprava o spolu i rodu“ urednika izv. prof. dr. Stanislava Šote, profesora pastoralne teologije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, izvijestio je 18. prosinca 2023. KBF u Đakovu.

Održana duhovna obnova za studente KBF-a u Đakovu

Adventska duhovna obnova za sve studente Katoličkog bogoslovnog fakulteta održana je 14. prosinca, a predvodili su ju izv. prof. dr. sc. Antun Japundžić, voditelj studentskoga doma i mr. sc. Stjepan Matezović, duhovnik Bogoslovnoga sjemeništa u Đakovu.

Proslava značajnih obljetnica časopisa Diacovensia i Teofil

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u utorak 12. prosinca, 2023. u dvorani biskupa Antuna Mandića Središnje nadbiskupijske knjižnice i fakultetske knjižnice obilježene su 30. obljetnica znanstvenog časopisa Diacovensia i 20. obljetnica studentskog časopisa Teofil.

Paljenje prve svijeće adventskoga vijenca na KBF-u u Đakovu

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u ponedjeljak, 4. prosinca upaljena je prva adventska svijeća. Obred paljenja svijeće pripremili su studenti 4. i 5. godine zajedno s izv. prof. dr. sc. Borisom Vulićem, v. d. prodekana za nastavu i studente.

Počeo studij Propedeutika psihoterapije i teoterapije na KBF-u u Đakovu

Na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu u petak, 6. listopada 2023. počelo je izvođenje nastave za prvu generaciju studenata sveučilišnog specijalističkog studija Proepedeutika psihoterapije i teoterapije. I dok je formalno nastava započela dan ranije, u četvrtak, putem Microsoft Teams platforme, u petak je započela redovita nastava uživo.

Inauguracija u novu akademsku godinu na KBF-u u Đakovu

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu u ponedjeljak, 2. listopada održana je inauguracija u novu akademsku godinu. Program je započeo misom zaziva Duha Svetoga koju je predvodio đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Okruglim stolom završen TPS u Đakovu

Trećeg dana Teološko-pastoralnog seminara za svećenike, u petak 22. rujna 2023., održanog na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu Sveučilišta „Josip Juraj Strossmayer“ u Osijeku, pod naslovom „Svećenik i virtualni svijet“, održan je Okrugli stol na kojem se raspravljalo o temama koje su bile izložene prethodna dva dana.

1 2 3 5