Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: kbf

Upisi na Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Katolički bogoslovni fakultet najstarija je ne samo crkvena, nego i hrvatska visokoškolska ustanova koja kontinuirano djeluje gotovo sedam stoljeća, a od 1874. godine njegova se djelatnost razvija u sastavu Zagrebačkog sveučilišta, objavljeno je na mrežnim strancima Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predavanja na znanstvenom simpoziju o majci M. Amadeji Pavlović

U Središnjoj nadbiskupijskoj i fakultetskoj knjižnici u Đakovu 27. studenoga u organizaciji Katoličkoga bogoslovnoga fakulteta u Đakovu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Milosrdnih sestara Svetoga Križa – Đakovo održan je znanstveni simpozij „Mulier fortis: Život i djelo majke M. Amadeje Pavlović“.

Vlč. Silvio Košćak, novi licenc teologije

Na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu u srijedu 27. siječnja akademski stupanj licencijata teologije postigao je vlč. Silvio Košćak, mag. theol., svećenik Varaždinske biskupije.

Dodijeljena priznanja dobitnicima Rektorove nagrade i umirovljenom profesoru KBF-a Josipu Balobanu

Zbog epidemioloških ograničenja, ove su se godine priznanja dobitnicima Rektorove nagrade Sveučilišta u Zagrebu za akademsku godinu 2019./2020., koja redovito uručuje rektor prof. dr. sc. Damir Boras, dodijelila na pojedinim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu. Tako je v. d. dekana prof. dr. sc. Mario Cifrak u utorak 22. prosinca upriličio svečanu dodjelu priznanja studentima Katoličkoga bogoslovnog fakulteta (KBF) koji su dobili Rektorovu nagradu, u nazočnosti njihovih mentora.

1 2 3