Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: knin

Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Kninu i Zadru

Za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, hodali su građani Republike Hrvatske u subotu, 1. lipnja 2024. u Kninu i Zadru, stoji u priopćenju Hoda za život.

Proslavljen Dan Obitelji Krvi Kristove

Ovogodišnji Dan Obitelji Krvi Kristove proslavljen je u subotu 13. travnja hodočašćem u Svetište Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta u Kninu na kojem se okupilo četrdesetak Klanjateljica Krvi Kristove, pet pripravnica te oko 500 suradnika i članova Zajednica Krvi Kristove iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, izvijestile su Klanjateljice Krvi Kristove.

Propovijed biskupa Bogdana u Kninu

Objavljujemo u cijelosti propovijed vojnog biskupa Jure Bogdana upućenu 5. kolovoza 2023. na misi u Kninu u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, 28. obljetnice VRO „Oluja“ i svetkovine nebeske zaštitnice Vojnog ordinarijata u RH Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta.

Biskup Bogdan predvodio molitvu u Kninu

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 28. obljetnice VRO „Oluja“ u subotu 5. kolovoza kod spomenika hrvatske pobjede „Oluja 95“ u Kninu vojni biskup Jure Bogdan predvodio je molitvu za poginule, nestale i preminule hrvatske branitelje.

Homilija biskupa Rogića u Kninu

Prenosimo u cijelosti homiliju šibenskog biskupa Tomislava Rogića s mise slavljene u petak 5. kolovoza 2022. u Kninu u prigodi središnje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, 27. obljetnice Vojno-redarstvene operacije „Oluja“ i blagdana Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta, zaštitnice Vojnoga ordinarijata u Republici Hrvatskoj.

1 2 3