Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Dobrotvorni koncert u Kutini za Zakladu Ivanova kuća

U punoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Kutini 11. veljače održan je treći dobrotvorni koncert za Zakladu „Ivanova kuća“. Sam naslov „Ne zaboravi one koji zaboravljaju“ govori o misiji Zaklade prema bolesnima od demencija, posebice Alzheimerove bolesti.

Koncert duhovne glazbe u Babinoj Gredi

U župi svetoga Lovre, đakona i mučenika u Babinoj Gredi, u nedjelju 29. prosinca održan je prvi koncert duhovne glazbe pod vodstvom maestra Lukača, voditelja mješovitoga župnog zbora.

Svečani božićni koncert u požeškoj katedrali

Tradicionalni Božićni koncert u požeškoj katedrali održan je i ove godine 27. prosinca na treći dan Božića, a među brojnim slušateljima bio je i požeški biskup Antun Škvorčević.

Održan koncert duhovne glazbe u Metkoviću

Klapa „Metkovke“ uz pjesmu „Radujte se narodi“, a potom i sestre Anna Maria i Darija Ramljak uvele su brojne Metkovce u koncert duhovne glazbe Alana Hržice u pratnji Vanesse Mijoč i benda Srce Isusovo, održan u četvrtak 12. prosinca u GKS-u u Metkoviću u sklopu Prosinačkih svečanosti.

Božićni koncert i premijera klape Tavileo u Düsseldorfu

Božićni koncert Hrvatske katoličke misije Düsseldorf održan je u nedjelju 8. prosinca u crkvi Sv. Apolinara u Düsseldorfu. Udružio je glazbenike koji se tijekom godine okupljaju u ovoj crkvi na slavljima liturgije i susretima Hrvata katolika u ovom dijelu Njemačke. Bio je to peti tradicionalni koncert.

1 2 3 8