Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Dobrotvorni koncert za misiju Minero u Boliviji

U župi Svete Obitelji u Osijeku, u petak 31. svibnja održan je dobrotvorni koncert za misiju Minero u Boliviji. Misija u Boliviji prostire se na osamdesetak kilometara i ima oko 50 tisuća stanovnika, tamo djeluje kapucin fra Ivica Vrbić, koji zajedno sa dvojicom subraće kapucina redovito obilazi dvadeset i dvije filijale šireći Radosnu vijest.

Koncert harfistica u Stepinčevom Karmelu

Mlade harfistice, učenice Glazbene škole Pavla Markovca iz Zagreba, pod vodstvom svoje profesorice Mirte Lice, mag. muz., održale su na uočnicu Spasova, u srijedu 29. svibnja u samostanskom svetištu Majke Božje Karmelske, koncert i oduševile bogatim glazbenim programom i izvedbom.

Koncert uz 250. obljetnicu župe Svetog Spasa

U povodu proslave 250. obljetnice župe Svetog Spasa u Mokošici u župnoj crkvi u subotu 25. svibnja priređen je koncert na kojem su izvedene uskrsne i marijanske pjesme budući da se prema liturgijskog godini Crkva nalazi u uskrsnom vremenu, a svibanj se slavi kao Marijin mjesec.

"Mala glazbena čestitka za Uskrs"

Centar za kulturu Bol organizirao je na Uskrsni ponedjeljak 22. travnja koncert pod nazivom „Mala glazbena čestitka” u župnoj crkvi Gospe od Karmela u Bolu na Braču.

Završeni Dani kršćanske kulture u Dubrovniku

Završna večer Međunarodne manifestacije Dani kršćanske kulture u Dubrovniku okupila je u ponedjeljak, 15. travnja u crkvi Male braće izvođače i publiku na programu nazvanom „Koncert duhovnih skladbi u izvedbi klapa i zborova iz Dubrovačke biskupije“ koji je priredio glazbenik Krešimir Magdić.

1 2 3 5