Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Korisnici Caritasovog Centra za beskućnike na koncertu i izložbi u Osijeku

Korisnici Caritasovog Centra za prihvat beskućnika-Osijeku u četvrtak 18. ožujka u pratnji Ive Sedmak, socijalne radnice i voditeljice programa resocijalizacije, posjetili su Kulturni centar Osijek gdje se u sklopu koncertnog ciklusa Grada glazbene sezone 2020/2021., održao koncert klasične glazbe.

U đakovačkoj katedrali održan koncert „Vrijeme je žetve milosti Božje“

Tradicionalni koncert duhovne glazbe pod nazivom „Vrijeme je žetve milosti Božje“ ove godine održan je u nedjelju 27. rujna u Đakovu. Ovo jubilarno peto izdanje koncerta po mnogo čemu je bilo drugačije. Umjesto na otvorenom koncert je zbog najavljene kiše održan u đakovačkoj katedrali Sv. Petra.

Održan koncert „Pepeo i dijamant – Ivan Pavao II. zauvijek s nama“

U prigodi 100. obljetnice rođenja Ivana Pavla II. (1920. – 2020.) u Gradskom kazalištu mladih u Splitu je u petak 18. rujna održan koncert „Pepeo i dijamant – Ivan Pavao II. zauvijek s nama“ u organizaciji Poljske kulturne udruge „Polonez“ i Varšavskog simfonijskog orkestra „Impressione“.

U Metkoviću održan koncert suvremene duhovne glazbe

Na splavu ispred Veslačkog kluba „Neretvanski gusar“ na Unki u Metkoviću, bend mladih metkovske župe sv. Ilije proroka i gosti u ponedjeljak, 24. kolovoza održali su drugi koncert suvremene duhovne glazbe pod naslovom „Tu sam da te slavim“.

Koncert ususret Velikoj Gospi

U sklopu kulturnog dijela programa ususret proslavi nebeske zaštitnice dubrovačke katedrale u četvrtak, 13. kolovoza koncert na orguljama održao je Darko Kristović, koji već dvadesetak godine uz svetkovinu Velike Gospe svoje izvedbe daruje Gospi i publici koja ga rado sluša.

Koncert Gudačkog kvarteta Rucner u Slavonskom Brodu

Gudački kvartet Rucner (Ivana Penić Defar i Ana Paula Knapić Franković na violini te bračni par Dragan i Snježana Rucner na violi i violončelu) održao je u nedjelju 28. lipnja u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva koncert na kojem su izveli poznata djela svjetskih i hrvatskih glazbenika.

1 2 3 10