Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Održan koncert duhovne glazbe u Metkoviću

Klapa „Metkovke“ uz pjesmu „Radujte se narodi“, a potom i sestre Anna Maria i Darija Ramljak uvele su brojne Metkovce u koncert duhovne glazbe Alana Hržice u pratnji Vanesse Mijoč i benda Srce Isusovo, održan u četvrtak 12. prosinca u GKS-u u Metkoviću u sklopu Prosinačkih svečanosti.

Božićni koncert i premijera klape Tavileo u Düsseldorfu

Božićni koncert Hrvatske katoličke misije Düsseldorf održan je u nedjelju 8. prosinca u crkvi Sv. Apolinara u Düsseldorfu. Udružio je glazbenike koji se tijekom godine okupljaju u ovoj crkvi na slavljima liturgije i susretima Hrvata katolika u ovom dijelu Njemačke. Bio je to peti tradicionalni koncert.

Koncert “Andrašec u interpretaciji hrvatskoga juga“

U župnoj crkvi Sv. Nikole biskupa u Čakovcu u subotu 9. studenoga održan je četvrti koncert koji se odvija pod okriljem projekta “Furjonova zviezda“, započetog 2016. godine s ciljem promocije zborske glazbe, vrsnih skladatelja, međimurske narodne baštine i kulturnog nasljedstva poznatog pučkog pjesnika i crkvenog glazbenika Florijana Andrašeca.

Glazbeno poetska večer u pulskoj katedrali: „Poezija kao lijek za dušu“

U pulskoj katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije izvanrednim glazbeno poetskim događajem predstavljena je u petak 25. listopada zbirka poezije Marijana Almaša „Ova bi vas ruka pomilovala“. Glazbeni obol večeri svojim je dojmljivim nastupom dala Klapa sv. Juraj HRM, koja je između stihova pjesnika publici podarila niz duhovnih i domoljubnih pjesama.

Zbor Schola Cantorum održao koncert u Bakru

Jedan od najboljih hrvatskih zborova, zbor Schola Cantorum iz Rijeke, specijaliziran za izvođenje velikih koncertnih djela klasične duhovne glazbe, u utorak 22. listopada održao je koncert duhovne glazbe u crkvi Majke Božje od Porta u Bakru.

1 2 3 8