Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Koncert sv. Jakovu na dar

Na završetku trodnevnice i na samu uočnicu svetkovine sv. Jakova, naslovnika šibenske katedrale i zaštitnika najstarije gradske župe, 24. srpnja održan je u katedrali Sv. Jakova koncert „Sv. Jakovu na dar“ u izvođenju Mješovitoga katedralnog zbora te Andreje Paić – sopranistice i Nikole Lovrić Caparina za orguljama.

Koncert klapa uoči svetkovine Gospe od Karmela

U župi sv. Lovre u Trogiru posljednjeg dana trodnevnice uoči svetkovine Gospe od Karmela 15. srpnja prvi put je održan koncert klapske pjesme u 'kali' uz crkvu Gospe od Karmela u Pasikama.

Koncert ansambla Antiphonus u Slavonskom Brodu

Ansambl Antiphonus, pod dirigentskom i umjetničkom palicom maestra Tomislava Fačinija, za kraj svoje ljetne koncertne sezone, u baroknoj franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Bordu, u ozračju večernje mise, u nedjelju 14. srpnja održao je prigodni koncert.

Dobrotvorni koncert za misiju Minero u Boliviji

U župi Svete Obitelji u Osijeku, u petak 31. svibnja održan je dobrotvorni koncert za misiju Minero u Boliviji. Misija u Boliviji prostire se na osamdesetak kilometara i ima oko 50 tisuća stanovnika, tamo djeluje kapucin fra Ivica Vrbić, koji zajedno sa dvojicom subraće kapucina redovito obilazi dvadeset i dvije filijale šireći Radosnu vijest.

Koncert harfistica u Stepinčevom Karmelu

Mlade harfistice, učenice Glazbene škole Pavla Markovca iz Zagreba, pod vodstvom svoje profesorice Mirte Lice, mag. muz., održale su na uočnicu Spasova, u srijedu 29. svibnja u samostanskom svetištu Majke Božje Karmelske, koncert i oduševile bogatim glazbenim programom i izvedbom.

Koncert uz 250. obljetnicu župe Svetog Spasa

U povodu proslave 250. obljetnice župe Svetog Spasa u Mokošici u župnoj crkvi u subotu 25. svibnja priređen je koncert na kojem su izvedene uskrsne i marijanske pjesme budući da se prema liturgijskog godini Crkva nalazi u uskrsnom vremenu, a svibanj se slavi kao Marijin mjesec.

1 2 3 6