Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Koncert u katedrali Svetog Jakova

Na svetkovinu Bogojavljenja, u četvrtak 6. siječnja u katedrali Svetog Jakova u Šibeniku koncert je održao Mješoviti župni zbor Presvetog Srca Isusova iz splitske župe Visoka.

Koncert „Palma za Palmu“

Akademski zbor bazilike Srca Isusova u Zagrebu „Palma“, izveo je nedjelju, 5. 12. nakon večernje mise koncertni program koji su nazvali „Palma za Palmu“. Koncert je bio susret generacija pjevača koji su pjevali u Palmi kroz godine, a ponajviše od posljednjih 30 godina do danas.

Vođinci: Koncert župnih zborova uoči spomendana svete Cecilije

Uoči spomendana svete Cecilije, zaštitnice glazbe i glazbenika, a posebno onih koji svojim glazbenim iskustvom pridonose slavlju misa, u nedjelju, 21. studenoga u župnoj crkvi u Vođincima, nakon euharistijskoj slavlja, upriličen je koncert župnih zborova.

Koncert u čast svete Cecilije održan u Tavankutu

Na svetkovinu Krista Kralja 21. studenoga u župnoj crkvi Presvetog Srca Isusova u Donjem Tavankutu u Subotičkoj biskupiji održan je koncert u čast sv. Cecilije, zaštitnice crkvenih glazbenika i pjevača.

Koncert marijanskih pjesama u Tordincima

U župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Tordincima u subotu, 23. listopada održan je koncert marijanskih pjesama u povodu 30. obljetnice progonstva mještana Tordinaca.

Koncert duhovne glazbe povodom 10 godina udruge Duhos

U osječkoj Župi sv. Ćirila i Metoda u nedjelju, 24. listopada održan je koncert duhovne glazbe povodom obilježavanja 10 godina od osnutka udruge Duhos, pod geslom Sve što diše nek hvali Gospoda! Aleluja! (Ps 150, 6).

Koncert posvećen velikom hrvatskom glazbeniku Mati Lešćanu

Druge večeri trećeg festivala klasične glazbe „Glazbene večeri na Visokoj 2021“, koji se održavaju u Župi Presvetog Srca Isusova na Visokoj u Splitu, u prigodi blagdana sv. Ivana Pavla II., u srijedu, 20. listopada održan je koncert „In memoriam Mati Lešćanu“ u prigodi tridesete obljetnice smrti tog velikog hrvatskog skladatelja i orguljaša, improvizatora, zborovođe, glazbenog pedagoga.

1 2 3 12