Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koncert

Koncert Gudačkog kvarteta Rucner u Slavonskom Brodu

Gudački kvartet Rucner (Ivana Penić Defar i Ana Paula Knapić Franković na violini te bračni par Dragan i Snježana Rucner na violi i violončelu) održao je u nedjelju 28. lipnja u franjevačkoj crkvi Presvetog Trojstva koncert na kojem su izveli poznata djela svjetskih i hrvatskih glazbenika.

Koncert ansambla Camerata Garestin

Nakon večernjega misnoga slavlja, koje je na svetkovinu Presvetoga Trojstva, u nedjelju 7. lipnja u crkvi Sv. Euzebija i Poliona u Vinkovcima, predvodio domaći župni vikar Patrik Križanac, koncert je održao ansambl Camerata Garestin.

UŽIVO Andrea Bocelli - glazbeni spektakl u milanskoj katedrali

Jedan od najpopularnijih svjetskih glazbenika Andrea Bocelli u 19 sati započeo je svoj koncert "Music for Hope" (Glazba za nadu) u praznoj milanskoj katedrali u organizaciji Grada Milana i Uprave milanske katedrale Uznesenja Marijina. Bocellijev nastup možete pratiti u izravnom prijenosu na njegovom YouTube kanalu: www.youtube.com/andreabocelli i to je svojersni uskrsni dar ovoga vrhunskog glazbenog umjetnika cijelome svijetu, koji se u ovome trenutku bori s opasnom zaraznom bolešću koronavirusom. Poruke koncerta su univerzalne: ljubav, zajedništvo i želja da svi oboljeli ozdrave od bolesti COVID-19. Prijenos koncerta je na linku u prilogu.

Bocelli pjeva za Uskrs u milanskoj katedrali - videoprijenos u 19 sati

Jedan od najpopularnijih svjetskih opernih pjevača, glasoviti tenor Andrea Bocelli (62), talijanski glazbeni slavuj koji je, nažalost, još u mladenačkoj dobi ostao bez vida, na sam Uskrs, u nedjelju 12. travnja s početkom u 19 sati po srednjoeuropskom vremenu održat će svoj solo koncert u praznoj milanskoj katedrali koja je posvećena Uznesenju Marijinom (popularna Duomo di Milano). Koncert će se izravno prenositi na njegovom YouTube kanalu, prenosi Catholic News Agency (CNA) u subotu 11. travnja.

NEDJELJA 19:30 Uskrsni koncert iz 'ranjene' Zagrebačke katedrale na HKR-u

Na najveći kršćanski blagdan Uskrs u nedjelju 12. travnja, Hrvatski katolički radio u 19 sati i 30 minuta reemitirat će koncert iz zagrebačke katedrale koji su za tjednik Story snimile sestre Husar - Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, uz pratnju prestižnog pijanista i skladatelja Matije Dedića. 

Dobrotvorni koncert u Kutini za Zakladu Ivanova kuća

U punoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Kutini 11. veljače održan je treći dobrotvorni koncert za Zakladu „Ivanova kuća“. Sam naslov „Ne zaboravi one koji zaboravljaju“ govori o misiji Zaklade prema bolesnima od demencija, posebice Alzheimerove bolesti.

Koncert duhovne glazbe u Babinoj Gredi

U župi svetoga Lovre, đakona i mučenika u Babinoj Gredi, u nedjelju 29. prosinca održan je prvi koncert duhovne glazbe pod vodstvom maestra Lukača, voditelja mješovitoga župnog zbora.

1 2 3 9