Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: konferencija

U Vatikanu počinje konferencija o gubitku i rasipanju hrane

Međunarodni znanstvenici, političari, aktivisti i vjerski predstavnici na poziv Papinske akademije za znanost okupit će se u ponedjeljak 11. studenoga u Vatikanu da bi razmatrali stvaranje saveza u borbi protiv gubitka i rasipanja hrane.

Međunarodna konferencija “Neophodan dijalog – Crkva – glazba - izvođači“

Treću međunarodnu konferenciju “Neophodan dijalog – Crkva – glazba – izvođači“ organiziralo je Papinsko vijeće za kulturu, u suradnji s Papinskim Institutom za crkvenu glazbu i Liturgijskim Institutom Papinskog sveučilišta svetog Anzelma održanoj od 7. do 9. studenoga u dvoranama Apostolske palače u Vatikanu.

Generalni tajnik HBK: I jedan slučaj spolnog zlostavljanja je previše

Druga europska konferencija „Formacija i prevencija – Moć kao služenje“ održat će se od 19. do 22. rujna na Hrvatskome katoličkom sveučilištu. O razlozima održavanja te međunarodne konferencije u Hrvatskoj u emisiji „Aktualno“ Hrvatskoga katoličkog radija urednice Tanje Maleš govorili su generalni tajnik HBK hvarski biskup Petar Palić, ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba dr. Gordana Buljan Flander i dr. Josip Bošnjaković s Katoličkoga bogoslovnog fakulteta u Đakovu i docent na Odsjeku za psihologiju Hrvatskoga katoličkog sveučilišta.

Papa na konferenciji na Papinskom teološkom fakultetu Posillipo u Napulju

Na Papinskom teološkom fakultetu Posillipo u Napulju 20. i 21. lipnja održava se konferencija pod naslovom „Teologija nakon 'Veritatis gaudium' u kontekstu Mediterana“, na kojoj će sudjelovati i papa Franjo koji će na kraju konferencije, 21. lipnja, održati predavanje, objavio je Vatican News.

Konferencija profesora sustavne teologije

Redovna godišnja sjednica Konferencije profesora dogmatske, fundamentalne, otačke i ekumenske teologije održana je u utorak 23. travnja na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Sarajevu.

Međunarodna konferencija o trgovini ljudima

Odjel za selioce i izbjeglice Dikasterija za promicanje cjelovitoga ljudskog razvoja organizira Međunarodnu konferenciju o trgovini ljudima koja će se održati od 8. do 11. travnja u Sacrofanu, na periferiji Rima.

Uvodna konferencija projekta „Ne zaboravi”

Uvodna konferencija Projekta „Ne zaboravi” kojim Caritas Banja Luka i Caritas Mostar uz pomoć donatora iz Austrije i partnera u BiH nastoje poboljšati život osoba s demencijom i njihovih obitelji, održana je 25. siječnja u Caritasovom duhovno-obrazovnom centru Emaus u Potocima kod Mostara.

1 2