Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizma

Drugi dio korizmene duhovne obnove u dubrovačkoj katedrali

Korizmena duhovna obnova u katedrali Gospe Velike u Dubrovniku nastavljena je 8. travnja misnim slavljem koje je predvodio don Miljenko Barbiš, upravitelj i obnovitelj Svetišta Majke Božje Goričke pokraj Baške na otoku Krku, jednoga od najstarijih marijanskih svetišta u Hrvatskoj.

Korizmena duhovna obnova u Belišću

U župi sv. Josipa Radnika u Belišću je od 25. do 27. ožujka 2022. održana korizmena duhovna obnova koju je vodio vlč. dr. sc. Jakov Rađa.

U Vrbici slavljena misa uz tradicijsko korizmeno pjevanje

Na župnoj misi koju je predvodio župnik Župe Pohođenja Blažene Djevice Marije Vlado Karačić, u Vrbici je na Petu korizmenu nedjelju, 3. travnja 2022., tradicijsko korizmeno pjevanje predvodili su članovi Kulturnog umjetničkog društva „Šokadija“ iz Starih Mikanovaca.

Počela korizmena duhovna obnova u dubrovačkoj katedrali

Tradicionalna korizmena duhovna obnova u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike počela je u ponedjeljak 4. travnja svečanim misnim slavljem koje je predvodio fra Josip Ikić, član Franjevačke provincije Bosne Srebrene koji djeluje kao prefekt i odgojitelj sjemeništaraca u Visokom, te je profesor na Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji.

1 2 3 11