Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizma

U Osijeku završena duhovna obnova korizmenim srijedama

Ciklus duhovne obnove s gostujućim propovjednicima u retfalačkoj župi Uzvišenja Svetoga Križa u Osijeku završio je 31. ožujka večernjom euharistijom koju je, šeste korizmene srijede, predslavio fra Anto Barišić iz Franjevačkoga samostana Svetoga Križa u osječkoj Tvrđi.

Humanitarna akcija misionara Župe Presvetog Srca Isusovog na riječkom Zametu

Petu godinu za redom misionari Župe Presvetog Srca Isusova na Zametu u Rijeci održali su u korizmi humanitarnu akciju u kojoj su predstavili proizvode koje su sami izrađivali (krunice, narukvice, platnene vrećice s logotipom Župe, ukrasne vaze i dr.) i za koje su prikupljali dobrovoljni novčani prilog. U izradi kolača uključuju se i drugi župljani, poglavito članovi Velikog zbora Župe, objavila je Riječka nadbiskupija na svojim mrežnim stranicama u petak 26. ožujka.

Duhovna obnova za studente laike KBF-a u Đakovu

U studentskoj kapelici Marije Majke Crkve na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Đakovu 24. ožujka održana je korizmena duhovna obnova za studente laike na temu „Kršćanstvo i krizne situacije. Kako se postaviti?“, koju je predvodio vlč. izv. prof. dr. sc. Davor Vuković.

Održana korizmena duhovna obnova za vjeroučitelje

Korizmena duhovna obnova za vjeroučitelje Zagrebačke nadbiskupije te Sisačke i Bjelovarsko-križevačke biskupije održana je online na platformi Teams 24. ožujka, a pristupila su joj 233 sudionika.

1 2 3 7