Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizmena-tribina

Pretposljednja Korizmena tribina u Novom Sarajevu

U petak, 24. ožujka nakon pobožnosti križnog puta i mise u Župi Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu održana je pretposljednja Korizmena tribina. Prigodno predavanje na temu „Grijeh srditosti“ održao je vlč. Oliver Jurišić, profesor na KBF-u i katedralni župnik, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Četvrta korizmena tribina u Požegi

Na četvrtoj Korizmenoj tribini četvrtkom, 23. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi gostovao je Miro Gavran, hrvatski dramatičar, romanopisac, pripovjedač i pisac za mlade te predsjednik Matice hrvatske.

Korizmena tribina u petrinjskoj vojarni

U četvrtak 23. ožujka vojna kapelanija „Sveti Ilija prorok“ u petrinjskoj vojarni „Pk. Predrag Matanović“ organizirala je korizmenu tribinu na kojoj je gostovao hrvatski branitelj Ivica Šafarić - Ninđa.

Treća korizmena tribina u Požegi

U nizu ovogodišnjih korizmenih tribina, u četvrtak 16. ožujka u Dvorani sv. Terezije u Požegi gostovala je dr. sc. Mirjana Radan. Tema njezina izlaganja bila je „Suvremene kušnje vjere koje izgrađuju/razaraju obitelj“.

Prva korizmena tribina u Požegi

Na prvoj korizmenoj tribini, koja je održana u četvrtak, 2. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi fizičar dr. sc. Luka Popov izložio je svoje svjedočanstvo pod naslovom „Od ateista do vjernika po teološkoj misli Benedikta XVI.“.

Dr. sc. Matulić: „Crkva u službi ljudskog dostojanstva“

Svećenik Hvarske biskupije, teolog, pročelnik Katedre moralne teologije na Katoličkome bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Tonči Matulić održao je predavanje „Crkva u službi ljudskog dostojanstva“ na petoj i posljednjoj korizmenoj tribini u četvrtak 7. travnja u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

Četvrta korizmena tribina u Požegi

Četvrta korizmena tribina o temi „Mjesto i značenje katoličkih škola u odgojno-obrazovnom sustavu Republike Hrvatske“ na kojoj je gostovala dr. sc. Jasminka Buljan Culej održana je 31. ožujka Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

Don Anton Šuljić na trećoj korizmenoj tribini u Požegi

U Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi 24. ožujka održana je treća korizmena tribina, na kojoj je don Anton Šuljić, svećenik Krčke biskupije, teolog, novinar, književni kritičar, govorio o temi „Pismo (Sveto) i riječ (Božja) u suvremenoj kulturi“.

1 2 3