Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizmena-tribina

Peta biblijska korizmena tribina u ciklusu biblijskih tribina u Varaždinu

Posljednja, peta biblijska korizmena tribina održana je u ponedjeljak 18. ožujka u Pastoralnom centru Varaždinske biskupije. Gost tribine bio je o. Niko Bilić koji je govorio o „Času kad je raspet Božji Sin“ prema izvještaju Muke Gospodina našega Isusa Krista po Marku, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Održana četvrta korizmena tribina u Požegi

Četvrta korizmena tribina, na kojoj su o temi „Važnost molitve (u) obitelji“ govorili župnik Župe Presvetog Trojstva u Ludbregu Kristijan Stojko i bračni par Ivan i Željka Štabi, održana je u četvrtak, 14. ožujka 2024. u Dvorani sv. Terezije u Požegi, izvijestila je Požeška biskupija.  

Održana biblijska korizmena tribina u Varaždinu

Četvrta biblijska tribina u Ciklusu biblijskih tribina o nedjeljnim korizmenim čitanjima održana je u ponedjeljak, 11. ožujka 2024. u Centru za mlade Varaždinske biskupije, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

O. Dario Tokić: „Naš je poziv biti slika Božja, pripadati Gospodinu!“

U Centru za mlade Varaždinske biskupije u ponedjeljak 26. veljače održana je druga biblijska korizmena tribina u Ciklusu biblijskih tribina o nedjeljnim korizmenim evanđeljima. Karmelićanin o. Dario Tokić je, nakon pročitanog evanđeoskog odlomka treće korizmene nedjelje „Izgon trgovaca iz hrama“, kroz izlaganje razlomio riječ Božju.

Prva korizmena tribina u Požegi

Na prvoj korizmenoj tribini, koja je održana u četvrtak 22. veljače u požeškoj Dvorani sv. Terezije gostovao je svećenik Đakovačko-osječke nadbiskupije i asistent na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Đakovu dr. Ivan Benaković te održao izlaganje „Znamo li mi moliti?“.

Pretposljednja Korizmena tribina u Novom Sarajevu

U petak, 24. ožujka nakon pobožnosti križnog puta i mise u Župi Presvetog Trojstva u Novom Sarajevu održana je pretposljednja Korizmena tribina. Prigodno predavanje na temu „Grijeh srditosti“ održao je vlč. Oliver Jurišić, profesor na KBF-u i katedralni župnik, objavio je portal Katoličkog tjednika Nedjelja.

Četvrta korizmena tribina u Požegi

Na četvrtoj Korizmenoj tribini četvrtkom, 23. ožujka u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi gostovao je Miro Gavran, hrvatski dramatičar, romanopisac, pripovjedač i pisac za mlade te predsjednik Matice hrvatske.

1 2 3