Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: korizmeni-koncert

Pučki pivači KBF-a održali korizmeni koncert u Križevcima

Korizmeni koncert „Prosti, Gospodine, puku svome“ Pučki pivači Katoličkoga bogoslovnog fakulteta iz Zagreba održali su u subotu 9. travnja u križevačkoj katedrali Presvete Trojice, a u organizaciji Ureda za crkvenu glazbu, umjetnost i kulturna dobra Križevačke eparhije.

Korizmeni koncert u Cvitoviću

U župnoj crkvi Sv. Nikole biskupa u Cvitoviću u subotu 2. travnja održan je korizmeni koncert više kulturno-umjetničkih društava u organizaciji domaćeg KUD-a Graničar iz Cvitovića te gostiju Lovora iz Slunja i KUD-a „Široka Kula“.

Napretkov korizmeni koncert u mostarskoj katedrali

Napretkov korizmeni koncert, koji je sastavni dio Napretkovog tjedna kulture 2021., kulturne manifestacije proglašene za manifestaciju od interesa za cijelo Hrvatsko kulturno društvo Napredak, održan je u petak 26. ožujka u katedrali Mariji Majke Crkve u Mostaru.

Korizmeni koncert u crkvi Gospe od zdravlja

U sklopu Dana kršćanske kulture Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije, knjižara Verbum, te mješoviti pjevački zbor „Camerata vocale Split“ organizirali su korizmeni koncert u subotu 13. travnja u župnoj crkvi Gospe od zdravlja u Splitu.

1 2