Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: koronavirus-hr

COVID-19: U protekla 24 sata 162 novooboljele osobe

Broj trenutno oboljelih (aktivnih slučajeva) u Hrvatskoj u subotu 15. kolovoza je ukupno 1.062. Među njima je 106 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 10 pacijenata. U protekla 24 sata testirano je 1.538 osoba, objavio je u subotu 15. kolovoza koronavirus.hr - Vladina službena stranica za pravodobne i točne informacije o koronavirusu.

Koronavirus: najčešća pitanja i odgovori

Prenosimo sa službene internetske stranice Vlade Republike Hrvatske za pravodobne i točne informacije o koronavirusu sve što treba znati o prevenciji i zaštiti od infekcije koronavirusom.

Omogućena chatbot komunikacija korisnika i HZJZ-a

U subotu 4. travnja, kako javlja koronavirus.hr, službena stranica Vlade RH za pravodobne i točne informacije o koronavirusu, uvedena chatbot aplikacija za javnost koja olakšava rad epidemologa i drugih zdravstvenih stručnjaka.

Civilni stožer: Ukupno dosad 713 osoba zaraženih koronavirusom

Trenutno je potvrđeno ukupno 713 osoba zaraženih koronavirusom, a 49 osoba je ozdravilo. Dosad je šest osoba preminulo. Sve pozitivne osobe Zagrebačke županije pribrojene su u broj pozitivno testiranih u Gradu Zagrebu, objavljeno je na mrežnoj stranici koronavirus.hr.

Što znači samoizolacija i kako je provoditi?

Trenutačno su mjere samoizolacije određene za 9000 ljudi u Hrvatskoj. Pažljivo proučite upute o samoizolaciji i pridržavajte ih se jer time štitite sebe i druge, objavljeno je na mrežnoj stranici koronavirus.hr. AŽURIRANO 29. ožujka: Pod mjerama samoizolacije trenutačno se nalazi 9598 osoba.

Popis online kulturnog sadržaja

Ministarstvo kulture donosi popis kulturnih sadržaja koji su dostupni online, objavljeno je 27. ožujka na mrežnoj stranici koronavirus.hr.

Ukupno dosad 442 osobe zaražena koronavirusom

Trenutno je potvrđeno ukupno 442 osobe zaražene koronavirusom, a 22 osobe su ozdravile i otpuštene iz bolnice te je obavljeno 3618 testiranja, objavljeno je u srijedu 25. ožujka na mrežnoj stranici koronavirus.hr.

1 2