Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krcka-biskupija

U Baškoj počelo državno natjecanje iz Vjeronauka

Svečano otvaranje Državnog natjecanja iz Vjeronauka za učenike osnovnih i srednjih škola održano je u utorak 23. travnja 2024. u dvorani Osnovne škole „Fran Krsto Frankopan“ Krk – PŠ Baška.

Održana Vjeronaučna olimpijada Krčke biskupije

Županijsko/biskupijsko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz vjeronauka, tzv. „Vjeronaučna olimpijada“, za Krčku biskupiju održano je u petak 22. ožujka 2024. u OŠ Punat.

Hodočašća djece Krčke biskupije na grob biskupa Mahnića

Tradicionalno hodočašće djece Krčke biskupije na grob biskupa Mahnića održano je u subotu 23. ožujka. U Krk je toga dana pristiglo oko 350 djece s otoka Paga, Raba, Lošinja, Cresa i Krka, predvođenih svojim svećenicima i vjeroučiteljima, izvijestila je Krčka biskupija.

Održan susret župnih zborova Krčke biskupije

Susret župnih zborova Krčke biskupije „Cantanibus organis“ održan je u župnoj crkvi u Vrbniku na otoku Krku u subotu, 18. studenog 2023., u organizaciji Odjela za crkvenu glazbu i kulturnu baštinu Krčke biskupije.

Proslavljeno 800 godina samostana benediktinki u Krku

U samostanskoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Krku sestre benediktinke svečano su u ponedjeljak 13. studenog obilježile 800. obljetnicu svog samostana u Krku. Misno slavlje predvodio je krčki biskup Ivica Petanjak, izvijestila je Krčka biskupija.

1 2 3 7