Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krizevacka-eparhija

Susret biskupa Stipića s fokolarinima u Križevcima

Križevački vladika Milan Stipić se u pratnji đakona o. Livija Marijana u četvrtak, 14. listopada 2021, u fokolaru muške zajednice Djela Marijina u Križevcima susreo s članovima pokreta Fokolara – Djela Marijina u Križevcima, koji žive, djeluju i vode Mariapoli Faro u Križevcima, javljaju iz Križevačke eparhije.

Koptski biskup Srednje Europe pohodio vladiku Stipića

U utorak 28. rujna u biskupskom dvoru u Križevcima, vladika Milan Stipić, grkokatolički biskup križevački primio je preuzvišenoga gospodina Jovaniya (Ivana), biskupa Koptske pravoslavne Crkve (Koptski patrijarhat Aleksandrije) za Srednju Europu, koji je došao u pratnji svećenika o. Tadrosa Riada i đakona o. Magdya, izvijestili su iz Križevačke eparhije.

Nuncij Lingua pohodio Križevačku eparhiju

Apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj nadbiskup Giorgio Lingua pohodio je 1. rujna vladiku Milana Stipića i svećenike Križevačke biskupije okupljene na duhovnim vježbama u Križevcima.

Molitveni spomen na križevačkog vladiku Silvestra Bubanovića

Križevački vladika Milan Stipić, zajedno s bratstvom Manastira Pokrova presvete Bogorodice, u ponedjeljak 14. lipnja, u grkokatoličkoj katedrali Presvete Trojice u Križevcima, služio je Panihidu – molitveni spomen za pokojnog križevačkog vladiku Silvestra Bubanovića, koji je preminuo 14. lipnja 1810. u Križevcima.

1 2 3 6