Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krizevacki-vladika-milan-stipic

Vladika Stipić služio arhijerejsku liturgiju u Međugorju

Križevački vladika Milan Stipić služio je arhijerejsku liturgiju na uskrsni petak prema julijanskom kalendaru 22. travnja za oko 1 500 mladih članova Katolička karizmatske obnove u Duhu Svetom u dvorani Sv. Ivana Pavla II. u Međugorju, izvijestili su iz Križevačke eparhije.

Sveto trodnevlje u grkokatoličkoj katedrali u Križevcima

Svetkovina Uskrsa ili Pashe Gospodnje svečano je proslavljena u grkokatoličkoj katedrali u Križevcima, gdje je svete obrede na Veliki četvrtak, petak, subotu i Uskrs služio križevački vladika Milan Stipić, zajedno sa svećenicima, đakonima i monasima.

Druga Zadušna subota na Gornjem gradu

Na drugu Zadušnu subotu, 12. ožujka, križevački biskup Milan Stipić predvodio je arhijerejsku liturgiju u konkatedrali Sv. Ćirila i Metoda na zagrebačkom Gornjem gradu.

Biskup Svalina, vladika Stipić i o. Perica o humanitarnoj krizi u Ukrajini

U emisiji „Susret u dijalogu“ Hrvatskoga radija u ponedjeljak 7. ožujka o odgovoru Crkve na krizu zbog sukoba u Ukrajini razgovarali su ravnatelj Hrvatskoga Caritasa srijemski biskup koadjutor Fabijan Svalina, križevački vladika Milan Stipić i ravnatelj Isusovačke službe za izbjeglice u jugoistočnoj Europi Stanko Perica.

1 2 3 5