Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krscanstvo

Središnje ekumensko molitveno bogoslužje za jedinstvo kršćana u Osijeku

Središnje ekumensko bogoslužje Svjetske molitvene osmine za jedinstvo kršćana predvodio je u nedjelju, 21. siječnja 2024. u crkvi sv. Jakova u Osijeku đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić u zajedništvu s đakovačko-osječkim pomoćnim biskupom Ivanom Ćurićem i predstavnicima kršćanskih Crkava i zajednica.

Zbornik radova „Agencijsko novinarstvo i kršćanska poruka“

Zbornik radova „Agencijsko novinarstvo i kršćanska poruka“ s Međunarodnog znanstvenog kolokvija, održanog u povodu 10. obljetnice početka djelovanja Informativne katoličke agencije IKA-Zagreb, digitaliziran je 2023. godine, u povodu 30. obljetnice početka djelovanja, i objavljen na mrežnim stranicama IKA-e.

Zagreb je domaćin međunarodnoga znanstvenog skupa "O abortusu interdisciplinarno"

"O abortusu interdisciplinarno" tema je međunarodnoga znanstvenog skupa kojega su u četvrtak 27. listopada u prostorima Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu organizirali spomenuti Fakultet, Teološki fakultet Univerze u Ljubljani i Fakultet kanonskoga prava Papinskog sveučilišta Gregoriana iz Rima.

Kardinal Bozanić predvodio misu Zaziva Duha Svetoga na početku akademske godine

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, veliki kancelar Katoličkog bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu predvodio je svečano euharistijsko slavlje Zaziva Duha Svetoga na početku 354. akademske godine na fakultetima i akademijama Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 13. listopada u Bogoslužnom prostoru bl. Alojzija Stepinca.

1 2