Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krstenje-petog-djeteta

Biskup Vlado Košić krstio peto dijete u obitelji Jezerčić

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u nedjelju, 17. svibnja, u župnoj crkvi sv. Ilije u Donjim Kukuruzarima misno slavlje i tom prigodom krstio Danijela, peto dijete u obitelji Nade i Berislava Jezerčić. U koncelebraciji su bili domaći župnik fra Stjepan Jambrošić i župni vikar fra Leopold Palić.

Biskup Hranić krstio peto dijete obitelji Šuran

U Župi Presvetog Srca Isusova u Vinkovcima đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić predvodio je 8. prosinca misno slavlje tijekom kojega je krstio malenu Mihaelu, peto dijete obitelji Šuran.

Biskup Košić krstio peto dijete u obitelji Mijatović

Sisački biskup Vlado Košić krstio je, u subotu 18. svibnja u bogoslužnom prostoru župe sv. Ivana Pavla II. u Petrinji, Lovru - peto dijete obitelji Ivane i Josipa Mijatović. Na podjeli sakramenta krštenja sudjelovali su i generalni vikar mons. Marko Cvitkušić te župnik fra Ante Barišić.

Biskup Šaško u Brestju krstio peto dijete obitelji Drmić

U nedjelju 4. studenoga na svečanoj misi u župnoj crkvi Dobrog Pastira u Brestju u Sesvetama pomoćni zagrebački biskup Ivan Šaško krstio je peto dijete obitelji Drmić, malenog Jakova. U koncelebraciji bili su fra Ante Crnčević, OFM, te župnik Zlatko Pavetić.