Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krstenje-petog-djeteta

Biskup Škvorčević krstio peto dijete obitelji Crnković

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju 12. studenog Župu Gospe Fatimske u Našicama-Velimirovcu i u župnoj crkvi predvodio euharistijsko slavlje tijekom kojeg je krstio djevojčicu Ivu, peto dijete roditelja Ivana i Ane Crnković.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete roditelja Belak u Okučanima

Požeški biskup Antun Škvorčević predvodio je u subotu prije misijske nedjelje, 21. listopada, u župnoj crkvi sv. Vida u Okučanima euharistijsko slavlje i krstio dječaka Benedikta, peto dijete roditelja Karla i Kristine Belak, te djevojčicu Vitu, drugo dijete roditelja Marija i Lare Rašić.

Krštenje petog djeteta obitelji Jurić u Sesvetama

U pastoralnom centru Župe Svih svetih u Sesvetama u nedjelju 17. rujna župnik vlč. Mario Migles predslavio je euharistijsko slavlje prigodom kojega je krstio Terezu, peto dijete obitelji Zvonimira i Ive Jurić.

Biskup Škvorčević krstio peto dijete u obitelji Obućina

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, u petak 16. lipnja, Župu Preobraženja Gospodnjeg u Bučju i u župnoj crkvi predvodio misno slavlje tijekom kojeg je krstio dječaka Tea, peto dijete Franje i Marije Obućina.

Novska: Biskup Škvorčević krstio peto dijete u obitelji Bijelić

Požeški biskup Antun Škvorčević pohodio je u nedjelju, 30. listopada, Župu sv. Luke Evanđelista u Novskoj i u dvorani koja služi kao privremeni liturgijski prostor, dok traju radovi na obnovi župne crkve, predvodio misu te krstio peto dijete u obitelji Bijelić.

Biskup Košić krstio peto dijete u obitelji Darka i Anite Vučić

Sisački biskup Vlado Košić predvodio je u subotu, 2. srpnja u privremenom bogoslužnom prostoru župe Posavski Bregi, misno slavlje tijekom kojeg je krstio Doru, peto dijete u obitelji Darka i Anite Vučić. Koncelebrirao je domaći župnik Dražan Mirčić koji je na početku pozdravio biskupa te čestitao roditeljima i okupljenoj rodbini.

1 2 3