Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: krunica

Papa ohrabrio molitelje krunice za oboljele od Covida u Argentini

Papa Franjo ohrabrio je skupinu sunarodnjaka – pripadnike pokreta “Entretiempo“ iz Argentine, nakon što su mu poslali poruku u kojoj su mu ispričali o svakodnevnoj molitvi krunice za oboljele od Covida-19, prenijela je vijest hrvatska sekcija Vatican Newsa.

Mons. Škvorčević u Voćinu predmolio krunicu za prestanak pandemije

U skladu s pozivom pape Franje na svakodnevnu molitvu krunice u svibnju pod geslom „Crkva se svesrdno moljaše Bogu“ (Dj 12,5), požeški biskup Antun Škvorčević je na spomendan sv. Josipa Radnika, u subotu 1. svibnja, predmolio krunicu u Gospinom svetištu u Voćinu.

Papa molitvom krunice otvorio molitveni maraton za kraj pandemije

Molitvom krunice u subotu 1. svibnja pred slikom Gospe od pomoći u Bazilici Svetog Petra papa Franjo je inaugurirao marijanski molitveni maraton u okviru kojega će se svakoga dana u svibnju u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu u 30 svetišta na pet kontinenata moliti za kraj pandemije.

Papa otvara marijanski molitveni maraton za kraj pandemije

Na poticaj pape Franje danas, 1. svibnja počinje marijanski molitveni maraton u okviru kojega će se svakoga dana u svibnju, u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, u 30 svetišta na pet kontinenata, moliti krunica za kraj pandemije, prenosi Vatican News.

I Međugorje u molitvi s Papom za kraj pandemije

Papinsko vijeće za promicanje nove evangelizacije u svibnju organizira „molitveni maraton“ krunice iz 30 svetišta iz cijeloga svijeta, među kojima je i međugorsko, za prestanak pandemije.

1 2 3 5