Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ksaver

Generalni tajnici europskih biskupskih konferencija slavili misu na Ksaveru u Zagrebu

Generalni tajnici europskih biskupskih konferencija, u nedjelju 3. srpnja 2022., posljednjeg dana svoga 49. redovitog godišnjeg susreta započetog 30. lipnja u sjedištu Hrvatske biskupske konferencije u Zagrebu, slavili su misu u privremenom liturgijskom prostoru pokraj župne i samostanske crkve Sv. Franje Ksaverskog Provincije franjevaca trećoredaca glagoljaša u Zagrebu.

Križni put za mlade na Ksaveru

Nakon dvije godine stanke u petak uoči Cvjetnice 8. travnja održan je tradicionalni Križni put za mlade na Ksaveru u organizaciji Ureda za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije.

Križni put na zagrebačkom Ksaveru

Na četvrtu korizmenu nedjelju, 14. ožujka, kod franjevaca trećoredaca na Ksaverskoj kalvariji u Zagrebu održan je tradicionalni križni put Hrvatske vojske i policije.

Križni put za mlade na Ksaveru

Uoči Cvjetnice i Velikoga tjedna u petak 12. travnja, mladi vjernici okupili su se na pobožnosti križnoga puta na zagrebačkom Ksaveru. Križni put predvodio je pomoćni biskup zagrebački, mons. Mijo Gorski i potaknuo mlade da promišljaju o svom životu kao putu koji prolaze s Kristom.

1 2