Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: laudato-tv

Kardinal Bozanić blagoslovio nove prostore Laudato televizije

Laudato TV ima novu zagrebačku središnjicu na području Gračana. Nove prostore "obiteljske televizije" blagoslovio je 19. svibnja zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, a prigodnu je riječ uputio i apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua.

Sutra u Mostaru biskupsko ređenje mons. Ivana Štironje

Radiotelevizija Herceg-Bosne izravno će prenositi biskupsko ređenje nedavno imenovanog kotorskog biskupa mons. Ivana Štironje koje će biti tijekom Euharistijskog slavlja 7. travnja 2021. u 11 sati u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru. Izravni televizijski prijenos bit će moguće pratiti također na Laudato televiziji koja će preuzimati signal od RTV Herceg-Bosne, objavila je Katolička tiskovna agencija (KTA).

Otvoren Laudato TV centar Međugorje

Emisijom ‘Izdvojeno’ započeo je s radom centar Laudato televizije u Bosni i Hercegovini – Laudato TV centar Međugorje. Nakon televizijskih centara u Zagrebu, Splitu i Zadru, u srijedu 20. siječnja Laudato televizija otvorila je centar u ovom poznatom marijanskom odredištu, iz kojeg će pokrivati zbivanja u Bosni i Hercegovini.

1 2 3 4