Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: laudato-tv

Progledaj srcem - probe započelo 100 izvođača

'Progledaj srcem' u subotu 4. lipnja otvara vrata Stadiona Maksimir za desetke tisuća posjetitelja, a od 29. svibnja na glazbenim probama okuplja gotovo stotinu izvođača koji će svakodnevno do koncerta usavršavati nastupe.

Djelatnici Laudato tv hodočastili sv. Josipu

Pobožnost svetom Josipu u srijedu 18. svibnja predvodio je rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa mons. Antun Sente, a misno slavlje o. Marijan Zubak, CPPS, misionar Družbe Krvi Kristove i duhovnik Laudato televizije.

Božićni nosač zvuka klape Zvizdan

Laudato Music izdao je album božićnih pjesama klape Zvizdan pod nazivom "Zvizdan o Božiću", koji sadrži deset tradicionalnih pjesama i jednudodatnu pjesmu u aranžmanu ravnatelja klape prof. Marka Tomasovića, priopćili su u utorak 21. prosinca iz Odnosa s javnošću Laudato TV.

Laudato TV: Pandemija pod povećalom

U emisiji „Izdvojeno“ Laudato TV u utorak 23. studenoga analiziralo se uzroke i posljedice pandemije koronavirusa te što kaže znanost, a što Crkva i zašto smo podijeljeni na cijepljene i necijepljene.

Kardinal Bozanić blagoslovio nove prostore Laudato televizije

Laudato TV ima novu zagrebačku središnjicu na području Gračana. Nove prostore "obiteljske televizije" blagoslovio je 19. svibnja zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, a prigodnu je riječ uputio i apostolski nuncij u Republici Hrvatskoj mons. Giorgio Lingua.

Sutra u Mostaru biskupsko ređenje mons. Ivana Štironje

Radiotelevizija Herceg-Bosne izravno će prenositi biskupsko ređenje nedavno imenovanog kotorskog biskupa mons. Ivana Štironje koje će biti tijekom Euharistijskog slavlja 7. travnja 2021. u 11 sati u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru. Izravni televizijski prijenos bit će moguće pratiti također na Laudato televiziji koja će preuzimati signal od RTV Herceg-Bosne, objavila je Katolička tiskovna agencija (KTA).

1 2 3 5