Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: laudato-tv

PETAK 18:00 Izravno iz Vatikana - klanjanje i potpuni oprost - prijenos na HRT-u, Laudato TV i Hrvatskom katoličkom radiju

Papa Franjo predvodit će u petak 27. ožujka u 18 sati na prostoru ispred bazilike Sv. Petra molitvu, čitanje Riječi Božje, klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, te udijeliti blagoslov Urbi et orbi s kojim će biti povezana mogućnost primanja potpunog oprosta. Klanjanje i oprost moći će se pratiti putem Prvoga programa Hrvatske televizije (HTV1) i Hrvatskog radija (HR1) te Laudato TV čiji prijenos iz Vatikana preuzima i Hrvatski katolički radio.

Izravan prijenos nedjeljne mise iz Drinovaca na HKR-u

U Drinovcima u BiH u nedjelju 15. ožujka središnje je euharistijsko slavlje "Tjedna solidarnosti 2020.". Izravan prijenos mise koja počinje u 10 sati emitira se na RTV Herceg Bosne, koja signal ustupa Laudato TV-u, Radiju Mir Međugorje i Hrvatskom katoličkom radiju.

Prva emisija „Priprema, pozor – SHKM!“ o Susretu mladih u Zagrebu

Prva emisija „Priprema, pozor – SHKM!“ posvećena Susretu hrvatske katoličke mladeži emitirana je u nedjelju 9. veljače na Laudato televiziji. Specijalizirana emisija koja obrađuje teme vezane za pripremu SHKM-a emitirana je u 14.30 sati, a prvi gost bio je povjerenik za pastoral mladih Zagrebačke nadbiskupije Ivan Valentić, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.

Direktorica Laudato TV-a u posjetu Vatikanu

Direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović boravi u Rimu i Vatikanu gdje je u srijedu 29. siječnja bila na općoj audijenciji kod pape Franje. Tom prigodom uživo se iz dvorane Pavla VI uključila u emisiju LTV-a 'Papa s nama'. Na kraju se osobno susrela sa Svetim Ocem te mu uručila CD s koncerta 'Progledaj srcem' i uime svih djelatnika Laudato TV-a zamolila ga da moli 'za ovaj veliki Božji projekt našeg malog hrvatskog naroda'.

Pretpremijera Laudatovog dokumentarnog filma 'Dječje prihvatilište Sisak'

Zagrebačka pretpremijera novog Laudatovog dokumentarnog filma 'Dječje prihvatilište Sisak' održana 2. listopada u Cinestaru napunila je dvoranu uzvanicima i svima zainteresiranima za film o akciji spašavanja ratom stradale djece u Sisku 1942, a premijera je zakazana je za 3. listopad u 19.30 sati u Sisku, u dvorani Svetog Ivana Pavla II, Veliki Kaptol, Trg bana Josipa Jelačića 9.

1 2