Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ljetovanje

Mladi iz Župe Čučerje sudjelovali na ljetnom oratoriju

Mladi iz Župe Pohoda Blažene Djevice Marije u Čučerju, zajedno sa župnim upraviteljem vlč. Markom Torbarom, animatoricama Lucijom Šantek i Annom Krpan iz župe, te animatorima iz Župe sv. Ane – Rudeš, sudjelovalo je od 15. do 21. kolovoza na duhovno-formativnom ljetovanju na otoku Prviću.

Ljetovanje mladih u Jablancu

Skupina studenata i mladih koji djeluju pri osječkoj Udruzi Duhos ljetovala je od nedjelje, 24. srpnja do srijede, 3. kolovoza u Jablancu zajedno s vlč. Marijom Žigmanom, studentskim kapelanom te vlč. Domagojem Lackovićem, tajnikom Nadbiskupskog ordinarijata.

Slavonski Brod: Pomoć ukrajinskim izbjeglicama u suradnji s američkim Caritasom

Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije se potpisivanjem memoranduma o razumijevanju s Hrvatskim Caritasom 1. lipnja 2022. uključio u pilot projekt Hrvatskog Caritasa i američkog Caritasa (Catholic Relief Service – CRS) za zbrinjavanje izbjeglica iz Ukrajine smještenih na području Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Ljetovanje mladih Udruge DUHOS

Mladi iz Udruge DUHOS predvođeni studentskim kapelanom vlč. Marijom Žigmanom i nadbiskupijskim tajnikom vlč. Domagojem Lackovićem ljetovali su od 26. srpnja do 3. kolovoza u Jablancu, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

1 2