Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ljubav

Papin Angelus u nedjelju 29. listopada

Papa Franjo je u nedjelju, 29. listopada s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Počeo novi ciklus studentskih vjeronauka u Splitu

Susretom o temi „Lažne predstave o ljubavi“ koji je vodio vikar Župe sv. Andrije na Sućidru don Josip Ulić, u utorak 18. travnja 2023., u Župi Presvetoga Srca Isusova na Visokoj u Splitu, počeo je novi ciklus studentskih vjeronauka.

Isus žeđa za našom ljubavlju

Papa Franjo je u nedjelju, 12. ožujka s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Angelusa.

U Isusovoj školi učimo vidjeti Božju ljepotu na licima ljudi

Papa Franjo je u nedjelju, 5. ožujka s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje vjernicima prije i nakon molitve Angelusa.

U Brestju održana tribina „Ja u ljubav vjerujem“

Tribina za mlade pod nazivom „Ja u ljubav vjerujem“ na kojoj su gostovali Gabriela i Vinko Batinić, mladi bračni par iz Sesveta, održana je u utorak, 28. veljače u dvorani Župe Dobrog Pastira u Brestju.

1 2 3 8