Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ludbreg

Argumenti HKR-a o fenomenima ukazanja

Nove norme Dikasterija za nauk vjere za razlučivanje ukazanja i drugih nadnaravnih fenomena bile su povod emisiji „Argumenti“ emitiranoj u utorak 4. lipnja 2024. na Hrvatskom katoličkom radiju.

Ludbreg: 30. obljetnica Restauratorskog odjela

Prigodnim programom u petak, 3. svibnja 2024. obilježena je 30. obljetnica Restauratorskog odjela Ludbreg, koji je osnovan s ciljem spašavanja i privremenog smještaja evakuiranih kulturnih dobara iz ratom zahvaćenih područja Hrvatske 1994., izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

Duhovna obnova u Ludbregu prve nedjelje u mjesecu

Prvu duhovnu obnovu u 2024. godini u Svetištu Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu 7. siječnja održala je s. Ozana Krajačić, redovnica Družbe Kćeri Božje ljubavi, o temi „Položiti Riječ u jasle svoga srca!“, odnosno kako primiti Isusa, primiti Riječ koja je tijelom postala, izvijestio je Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije.

Don Damir Stojić predvodio duhovnu obnovu u Ludbregu

U ciklusu duhovnih obnova prve nedjelje u mjesecu u župnoj crkvi Presvetog Trojstva u Ludbregu u nedjelju, 5. studenog, održana je duhovna obnova koju je predvodio vojni kapelan na Hrvatskome vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ don Damir Stojić, izvijestila je ludbreška župa.

1 2 3 8