Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ludbreg

Nadbiskup Hranić predvodio slavlje Svete nedjelje u Ludbregu

Više desetaka tisuća hodočasnika slilo se u Ludbreg na proslavu Svete nedjelje u čast Predragocjenoj Krvi Kristovoj, u nedjelju 1. rujna, a središnje euharistijsko slavlje predvodio je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić, uz suslavlje domaćina mons. Josipa Mrzljaka, apostolskog administratora Varaždinske biskupije, novoimenovanoga varaždinskog biskupa Bože Radoša te drugih hrvatskih biskupa i brojnih svećenika.

Ministranti hodočastili u ludbreško svetište

Više od 350 ministranata sa svojim animatorima i vjeroučiteljima hodočastilo je u četvrtak 29. kolovoza Predragocjenoj Krvi Kristovoj u Ludbreg, u sklopu proslave ludbreške svete nedjelje.

Duhovno-ljetni susret za osobe s invaliditetom u Ludbregu

Desetak osoba s invaliditetom, od kojih je većina s intelektualnim teškoćama te isto toliko volontera sudjelovalo je na duhovno-ljetnom susretu za osobe s invaliditetom od 9. do 11. srpnja ove godine u Ludbregu. Podršku susretu dao je i varaždinski biskup Josip Mrzljak pridruživši im se posljednjeg dana u neformalnom druženju.

Ministranti Porečke i Pulske biskupije hodočastili u Ludbreg i Varaždin

Oko 120 ministranata s nekoliko svećenika, u organizaciji vlč. Rikarda Lekaja, povjerenika za pastoral ministranata i duhovnih zvanja Porečke i Pulske biskupije i vlč. Siniše Dudašeka, povjerenika za pastoral ministranata i duhovnih zvanja Varaždinske biskupije, hodočastilo je u ponedjeljak 17. lipnja u ludbreško svetište i grad Varaždin.

Salezijanska osnovna škola hodočastila u Ludbreg

Obitelji učenika Salezijanske osnovne škole iz Zagreba hodočastile su u subotu 8. lipnja u svetište Predragocjene Krvi Isusove u Ludbreg. Hodočašće su treću godinu nizu inicirali i organizirali roditelji učenika četvrtog razreda, kao zahvalu Bogu za proteklu školsku godinu.

1 2