Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: majka-terezija

Papin Angelus u nedjelju 29. listopada

Papa Franjo je u nedjelju, 29. listopada s prozora svoje radne sobe u Apostolskoj palači izmolio molitvu Anđeo Gospodnji s vjernicima i hodočasnicima okupljenim na Trgu sv. Petra. Donosimo u cijelosti Papino obraćanje prije i nakon molitve Angelusa.

Duhovna obnova „Veronikina rupca“ uz film o sv. Majci Tereziji

Katolička udruga za pomoć starijim i nemoćnim osobama „Veronikin rubac“, koja u Osijeku djeluje sedamnaestu godinu, ostvarila je u ponedjeljak 20. ožujka prvi dio korizmene duhovne obnove odlaskom u kino Urania gdje je tridesetak članova i prijatelja Udruge pogledalo prvu osječku kinoprojekciju filma „Svitanje u Kalkuti“ (Amanece en Calcuta), španjolskog redatelja i scenarista José María Zavale.

Misa zadušnica i sprovod vlč. Nikole Ilijića u Omišlju

Krčki biskup Ivica Petanjak je u ponedjeljak 7. ožujka, u crkvi Uznesenja Marijina u Omišlju, predvodio misu zadušnicu za svećenika vlč. Nikolu Ilijića koji je preminuo u četvrtak 3. ožujka, u 86. godini života i 61. godini svećeništva.

Volonteri Veronikinog rupca proslavili zaštitnicu - Majku Tereziju

Volonteri Katoličke udruge za pomoć starijim i nemoćnim osobama „Veronikin rubac“ u Osijeku su u nedjelju 5. rujna proslavili večernjim euharistijskim slavljem spomendan Majke Terezije, svoju nebesku zaštitnicu, službenicu bolesnih, umirućih i siromaha, uzor svetosti volonterima.

1 2