Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: majke

Svibanjsko čestitanje majkama

U Župi sv. Dimitrija u Srijemskoj Mitrovici u nedjelju, 29. svibnja, za vrijeme euharistijskog slavlja, dio vjeroučenika koji redovito pohađaju župnu katehezu i školski vjeronauk, lijepim nastupom pozdravili su majke i izrazili im zahvalnost za sve što čine za njih.

Kršćanske majke Kotorske biskupije za jedinstvo Majke Crkve

U sklopu Molitvene osmine za jedinstvo kršćana, kršćanske majke Župe sv. Marije Sutomore, molile su za jedinstvo Majke Crkve u nedjelju 23. siječnja, na treću nedjelju kroz godinu, koju je papa Franjo proglasio Nedjeljom Božje riječi.

Pismo Svetoga Oca Franje supruzima povodom Godine “Obitelj Amoris laetitia”

Sveti Otac uputio je na blagdan Svete Obitelji iz Nazareta Pismo supruzima iz cijelog svijeta u povodu Godine „Obitelj Amoris laetitia“, koju je sam proglasio na petu obljetnicu objavljivanje posinodske apostolske pobudnice. Godina obitelji je započela 19. ožujka ove, a završit će 26. lipnja iduće godine X. Svjetskim susretom obitelji u Rimu. Papino pismo bračnim drugovima donosimo u cijelosti.

Osmi dan devetnice uoči blagdana blažene Marije Propetoga

Osmi dan devetnice za blagdan bl. Marije Propetog Isusa Petković u Blatu u srijedu 7. srpnja bio je Dan molitve za očeve i majke, posebice za žene i njihovu nerođenu djecu, a euharistijsko slavlje slavljeno je i u Domu za starije i teško bolesne odrasle osobe »Majka Marija Petković«.