Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: mali-koncil

Objavljen „Mali koncil“ – „Mak“ za studeni

Potaknut prilogom i fotografijom „makovaca“ iz Kloštra Podravskog, koji su za svoje župljane u teglice „smjestili“ zahvalnost, radost ili brižnost, dječji mjesečnik „Mali koncil – Mak“ u broju za studeni ponudio je naročitu „zimnicu za sve“.

Objavljen listopadski broj „Maka“

Listopadski broj „Maka“ u mjesecu bogatu velikim i lijepim blagdanima, obljetnicama i proslavama svoje osnovnoškolske čitatelje poziva na „vjeroistražiteljsko“ otkrivanje svih tih dana na 60 stranica prepunih sadržaja.

Objavljen rujanski Mali koncil

Rujanskim brojem dječji mjesečnik „Mali koncil – Mak“, zajednički s vjernim mu čitateljima, ušao je u još jednu novu (58.) školsku, katehetsku i vjeronaučnu godinu, potvrđujući čvrstinu pravoga prijateljstva djece s listom koji im nudi i vjersku pouku i nova znanja, a i smijeh i razonodu.

Novi broj Malog koncila

Da su u ovogodišnjoj korizmi postali baš svi aktivni na sve strane, baš kao akteri u popularnom Klarinu stripu ožujskoga Maloga koncila – Maka, pokazuju i brojni zanimljivi prilozi novoga broja toga mjesečnika.

Novi broj Maloga koncila

Novi broj „Maloga koncila – Maka“ za prosinac, u društvu dragih adventskih svetaca Barbare, Nikole i Lucije, svoje mlade čitatelje do djeteta Isusa u jaslicama vodi na 60 stranica punih adventsko-božićnih sadržaja.

Travanjski broj „Maka“

S travanjskim brojem „Mali koncil – MAK“, dječji mjesečni vjerski i vjeronaučni list, zakoračio je prema proslavi Uskrsa, pa i korak dalje, donoseći djeci prigodni „Put svjetla“, podsjećajući ih – i u ratnom trenutku koji se toliko spominje – da uz Isusa mogu uvijek biti spokojni, jer grobni kamen je otkotrljan.

1 2 3