Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marijanski-zavjet-za-domovinu

Sudionici Marijanskog zavjeta za Domovinu u Metkoviću

Hodočasnici 8. Marijanskog zavjeta za Domovinu sudjelovali su u subotu 20. kolovoza na jutarnjoj misi u kapeli Milosrdnog Isusa u Pastoralnom centru oca Ante Gabrića, u Župi svetog Nikole biskupa u Metkoviću.

Hodočasnici Marijanskog zavjeta za domovinu u Ogulinu

Sudionici ovogodišnjeg hodočašća „Marijanski zavjet za domovinu“ stigli su u subotu 10. srpnja navečer u Ogulin iz pravca Generalskog Stola te su slavili jutarnju nedjeljnu misu u župnoj crkvi Sv. Križa. Misu je predslavio župni vikar vlč. Bruno Lovaković.

Marijanski zavjet za Domovinu u Slavonskom Brodu

Dvadesetak sudionika 8. zavjetnog hodočašća Marijanski zavjet za Domovinu zajedno s o. Zdravkom Kneževićem, isusovcem na službi u Osijeku, stiglo je u petak 17. lipnja navečer u Slavonski Brod.

Počinje hodočašće Marijanski zavjet za Domovinu

8. zavjetno hodočašće Marijanski zavjet za Domovinu započinje u subotu 11. lipnja u Osijeku i završit će nakon 75 dana hoda cijelom Hrvatskom, nakon prijeđenih oko 1700 kilometara, u Dubrovniku 24. kolovoza, prenosi mrežna stranica Radiopostaje MIR Međugorje.

Marijanski zavjet za domovinu u Kloštru i na Gospinom polju

U sklopu hodočašća Marijanski zavjet za domovinu ove godine prvi put je organizirana „priključna ruta“ koja je krenula 7. srpnja iz Slavonskog Kobaša, do Nove Kapele, Gospinog polja, Starog Petrovog Sela, a proći će i do Okučana i Pakraca.

1 2