Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marijina-legija

Završen 5. Mladifest Hrvatska

U organizaciji Marijine legije, uz potporu Sisačke biskupije, od 30. lipnja do 2. srpnja 2023. održan je u Župi sv. Kvirina u Sisku 5. Mladifest Hrvatska pod geslom „A s njome su nam došla sva dobra i od ruku njezinih blago nebrojeno“ (Mudr 7, 11).

Održan drugi dan Mladifesta Hrvatska u Sisku

U Župi sv. Kvirina u Sisku, u subotu 1. srpnja, održan je drugi dan ovogodišnjeg Mladifesta Hrvatska u organizaciji Marijine legije, a uz potporu Sisačke biskupije, izvijestio je Ured za odnose s javnošću Sisačke biskupije.

Marijina legija prikazala Pasiju u Petrinji

Nekoliko stotina gledatelja okupilo se u nedjelju 2. travnja 2023. ispred crkve sv. Lovre u Petrinji na glazbeno-scenskom prikazu Isusove muke koji su izveli članovi Marijine legije.

Susret Marijine legije u Vojniću

U župnoj crkvi sv. Antuna Padovanskog u Vojniću održan je u nedjelju 29. siječnja susret Marijine legije povodom 200. sastanka koji je održao prezidij „Majka dobrog savjeta – Vojnić“. Misno slavlje predvodio je župnik fra Ivo Bošnjak.

Legionari molili ispred srušene crkve u Starom Farkašiću

Gotovo dvije godine nakon potresa u kojem je 29. prosinca 2020. potpuno uništena crkva Pohoda Blažene Djevice Marije u Starom Farkašiću, u četvrtak 29. rujna, točno u 12.19 sati, članovi Marijine legije s područja biskupije molili su krunicu kraj ruševina.

Zahvalno hodočašće Marijinih legionara u Ilači

Šesnaesto tradicionalno zahvalno hodočašće Marijinih legionara, koje je okupilo oko 700 legionara iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, održano je u subotu 24. rujna u najistočnijem hrvatskom marijanskom svetištu u Ilači.

1 2 3