Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: marijini-obroci

VIDEO Kampanja Marijinih obroka "Majci za ljubav"

U povodu Majčina dana, koji se slavi druge nedjelje u svibnju, Marijini obroci pokrenuli su kampanju "Majci za ljubav" te ističu: Nemoguće je riječima izraziti vrijednost majke. Svakog dana, u svakoj kulturi i društvu, događa se predivan čin majčinstva koji oblikuje današnji svijet.

Humanitarne akcije u Popovcu

Učenici i djelatnici Osnovne škole Popovac su se i ove godine od 28. studenog do 23. prosinca uključili u humanitarne akcije.

Humanitarna akcija za Marijine obroke

U Župi sv. Lovre, đakona i mučenika, u Babinoj Gredi na prvu adventsku nedjelju, 28. studenoga, volonteri Marijinih obroka prije i poslije misa u 8,30 i u 11 sati postavili su pred crkvom štand na kojemu su župljanima izložili radove koje su sami napravili na radnije održanim radionicama.

Advent uz Marijine obroke

Svakog četvrtka, petka i subote u adventu, od 2. do 18. prosinca u centru Zagreba i Slavonskog Broda volonteri Marijinih obroka, humanitarne organizacije koja u Hrvatskoj djeluje više od deset godina, a u školama diljem svijeta hrani više od dva milijuna djece, pozivaju ljude dobre volje da im se pridruže, podsjećajući na sudjelovanje na važnost slavljenja života i ljubavi.

U Slavonskom Brodu održan humanitarni koncert za Marijine obroke

Pod geslom „Ako ne možete nahraniti stotinu ljudi, nahranite jednog čovjeka“ (sv. Majka Terezija) u crkvi Presvetog Trojstva u Slavonskom Brodu održan je u nedjelju 28. studenog humanitarni koncert koji su organizirali volonteri udruge Marijini obroci.

Trenutna humanitarna kriza u Etiopiji tri je puta snažnija od gladi 1980-ih

Velika humanitarna kriza u Etiopiji dosegla je novi vrhunac. U jednoj od najsiromašnijih zemalja Afrike s više od 115 milijuna stanovnika, mnoga djeca i njihove obitelji svakodnevno vode borbu za preživljavanje. Brojni vojni sukobi u sjevernoj pokrajini Tigraj između savezne vlade Etiopije i vojnih snaga Fronte za oslobođenje naroda Tigraja (Tigray Peoples’ Liberation Front, TPLF) ugrožavaju živote desetaka milijuna muškaraca, žena i djece, izvještavaju Marijini obroci. 

„Daruj“ - nova knjiga Marijinih obroka

Knjiga „Daruj“ novo je djelo Magnusa MacFarlane-Barrowa, osnivača Marijinih obroka, humanitarne organizacije koja u Hrvatskoj djeluje više od deset godina, a u školama diljem svijeta hrani 1.838.859 gladne djece.

1 2 3