Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: matija-pavlakovic

Susret ministranata Dugoselskog dekanata

Pod geslom „Služite Gospodinu u veselju“ (usp. Ps 100) održan je u subotu 7. ožujka u prostorima Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu susret ministranata Dugoselskog dekanata. Na susretu su bili ministranti iz župa Brckovljani, Dugo Selo I. i II., Lupoglav te Sesvetski Kraljevec.

Ministranti u molitvi za uspjeh SHKM-a u Zagrebu

Pod geslom „Služite Gospodinu u veselju” (usp. Ps 100) održan je u subotu 1. veljače u prostorima Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu susret ministranata Kustošijskoga dekanata.

Nadbiskup Hranić pohodio Međubiskupijsko sjemenište na Šalati

Đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić pohodio je u subotu 11. siječnja Međubiskupijsko sjemenište u Zagrebu, susreo se s upravom i sjemeništarcima svoje nadbiskupije te slavio euharistiju za članove Hrvatske zajednice bračnih susreta koji su u prostorima sjemeništa toga dana održavali svoj redovni godišnji sabor.

Održan jesenski „Vikend u Sjemeništu“

U Međubiskupijskom sjemeništu na Šalati od petka 15. do nedjelje 17. studenoga održana je mjesečna duhovna obnova za sjemeništarce te ujedno „Vikend u sjemeništu“, na kojem je sudjelovalo 29 dječaka: 12 iz Zagrebačke nadbiskupije, 11 iz Varaždinske biskupije, 4 iz Bjelovarsko-križevačke biskupije i 2 iz Sisačke biskupije.

U Zaboku proslavljen blagdan Kraljice svete krunice i Dan bolesnika

U povodu blagdana Kraljice sv. Krunice, dana bolesnika i medicinskog osoblja, u nedjelju 6. listopada misno slavlje u župnoj crkvi u Zaboku predvodio je rektor Međubiskupijskog sjemeništa na Šalati preč. Matija Pavlaković uz gvardijana samostana u Krapini fra Franju Jurinca i domaćeg župnika Marijana Culjka.

1 2