Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: maturanti

Oproštaj od 10. generacije maturanata u Katoličkoj gimnaziji u Požegi

Svečanost oproštaja s desetom generacijom maturanata Katoličke gimnazije u Požegi na kojoj su, osim maturanata, sudjelovali osnivač škole požeški biskup Antun Škvorčević, predstojnik Ureda za katoličke škole Ivica Žuljević, ravnatelj škole Ivica Bedeničić, profesorski zbor i roditelji te rodbina i prijatelji maturanata, održana je u srijedu, 1. srpnja u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

Razgovor s maturantima o Susretu hrvatske katoličke mladeži

Uoči Susreta hrvatske katoličke mladeži koji se 9. i 10. svibnja održava u Zagrebu pod geslom “Što god vam rekne, učinite!” (Iv 1,5) Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije objavio je 28. veljače razgovor s maturantima Nadbiskupske klasične gimnazije u Zagrebu – Josipom, Mijom, Petrom i Pijom kako se pripremaju za SHKM.

Nadbiskup Barišić maturantima: Vi ste snaga i budućnost našeg društva i Crkve

U kapeli Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu u četvrtak 27. lipnja slavljena je misa zahvalnica za učenike i djelatnike Nadbiskupijske klasične gimnazije "Don Frane Bulić" u povodu završetka školske godine 2018./2019. Euharistijsko slavlje predvodio je splitsko-makarski nadbiskup i metropolit Marin Barišić u koncelebraciji s ravnateljem gimnazije don Josipom Dukićem, odgojiteljima i profesorima.

Donacije Caritasovim maturantima

Brojni darovatelji uključili su se u opremanje osmero mladih iz kuća Caritasa Zagrebačke nadbiskupije za proslavu maturalnih večeri.

Zahvalno misno slavlje slavonskobrodskih maturanata

Redovitu misnu za mlade, koju svake srijede u župnoj crkvi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu predvodi studentski kapelan Robert Farkaš, obogatili su u srijedu 15. svibnja slavonskobrodski maturanti sudjelujući sa svojim profesorima i vjeroučiteljima na večernjem zahvalnom misnom slavlju na kraju svoga srednjoškolskog obrazovanja.