Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: maturanti

Misa zahvalnica maturanata zagrebačkog NKG-a

U crkvi Svete Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u ponedjeljak 22. svibnja slavljena je misa zahvalnica za maturante Nadbiskupske klasične gimnazije s pravom javnosti u Zagrebu. Misu je predvodio je glavni urednik i direktor nakladničke kuće „Salesiana“ don Mihovil Kurkut, SDB.

Susret maturanata Splitsko-makarske nadbiskupije

U organizaciji Katehetskog ureda, u subotu 1. travnja, održan je 21. susret maturanata Splitsko-makarske nadbiskupije. Za više od 700 učenika zajedničko druženje počelo je misom u crkvi sv. Ante na Humcu, a nastavljeno je u Međugorju i Mostaru.

Misa zahvalnica maturanata Nadbiskupske klasične gimnazije

Svečanim euharistijskim slavljem u crkvi Bezgrešnog Srca Marijina na zagrebačkom Jordanovcu u utorak, 24. svibnja maturanti generacije 2021./22. zahvalili su Gospodinu na srednjoškolskom obrazovnom hodu kojeg su kroz protekle četiri godine činili na zagrebačkoj Šalati gdje je smještena Nadbiskupska klasična gimnazija s pravom javnosti.

Misa zahvalnica za mostarske maturante

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić slavio je misu zahvalnicu za mostarske maturante u srijedu 11. svibnja u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru, objavljeno je na portalu Crkva na kamenu.

Mons. Uzinić videoporukom maturantima „došao“ u njihove razrede

Apostolski upravitelj Dubrovačke biskupije mons. Mate Uzinić snimio je videoporuku kojom se obratio maturantima Dubrovačke biskupije, a ta poruka je puštena maturantima ovoga tjedna, od ponedjeljka 3. do petka 7. svibnja na satovima Vjeronauka u školama na području biskupije.

Oproštaj od 10. generacije maturanata u Katoličkoj gimnaziji u Požegi

Svečanost oproštaja s desetom generacijom maturanata Katoličke gimnazije u Požegi na kojoj su, osim maturanata, sudjelovali osnivač škole požeški biskup Antun Škvorčević, predstojnik Ureda za katoličke škole Ivica Žuljević, ravnatelj škole Ivica Bedeničić, profesorski zbor i roditelji te rodbina i prijatelji maturanata, održana je u srijedu, 1. srpnja u Dvorani sv. Terezije Avilske u Požegi.

1 2