Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: medugorje

Papa Franjo odobrio hodočašća u Međugorje

Papa Franjo donio je odluku kojom odobrava hodočašća u Međugorje, koja će od sada pa nadalje biskupije i župe moći službeno organizirati te neće više biti samo u „privatnom“ obliku kao što je to do sada bilo.

Razgovor predsjednika HBK Želimira Puljića za Laudato.tv

"Žalosni petak", čišćenje Crkve, uloga Katoličke Crkve u objektivnom pristupu povijesti i žrtvama XX. stoljeća, posljedice vatikanskog skupa o "Zaštiti maloljetnika u Crkvi", hodočašća u Međugorje – aktualne su teme o kojima je u emisiji "Jeste li znali" Laudato.tv u petak, 12. travnja govorio zadarski nadbiskup mons. dr. Želimir Puljić, predsjednik HBK.

Intervju nadbiskupa Hosera za Večernji list: "Duhovne obnove vrlo su važan aspekt Međugorja"

U razgovoru za Večernji list apostolski vizitator za župu Međugorje mons. Henryk Hoser govori o argumentima u korist Međugorja, o skrbi Svetoga Oca za razvoj pastorala koji se tu odvija, ocjenjuje dosadašnji boravak u Međugorju, odgovara u kakvim je odnosima s biskupom Ratkom Perićem, kako surađuje s franjevcima, je li se susreo s međugorskim vidiocima te kakvo će biti njegovo izvješće.

Nadbiskup Hoser: Najveći plodovi Međugorja su obraćenja

Apostolski vizitator s posebnom ulogom za župu Međugorje nadbiskup Henryk Hoser posjetio je uoči Božića Radiopostaju „Mir“ Međugorje i susreo se s djelatnicima. U razgovoru s glavnom urednicom Sanjom Pehar podijelio je iskustvo dva desetljeća djelovanja u misijama u Africi, usporedio je tamošnje marijansko svetište Kibeho i Međugorje te govorio o plodovima Međugorja.

Nadbiskup Hoser: Snaga milosti - najvažnije obilježje Međugorja

Listopadski broj Glasnika sv. Antuna Padovanskoga „Veritas“ donosi ekskluzivni intervju s nadbiskupom Henrykom Hoserom, apostolskim vizitatorom za Međugorje. S mons. Hoserom razgovarali su fra Vladimir Vidović i fra Ivan Lotar. Intervju prenosimo u cijelosti.