Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: medugorje

Biskup Palić krizmao 58 mladih u župi Međugorje

Mostarsko-duvanjski biskup i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski Petar Palić podijelio je sakrament potvrde 58 krizmanika u subotu 7. svibnja u crkvi Sv. Jakova u Međugorju, izvijestio je portal Radiopostaje Mir Međugorje.

Nadbiskup Cavalli blagoslovio studio Radio Marije u Međugorju

Prostorije Radio Marije u Bosni i Hercegovini u Međugorju posjetio je u srijedu 4. svibnja predsjednik Svjetske obitelji Radio Marije Vittorio Viccardi, a tom prigodom ih je apostolski vizitator za župu Međugorje mons. Aldo Cavalli blagoslovio, izvijestila je Radio Marija u BiH.

Duhovna obnova u Međugorju

Večernjim molitvenim programom i misom koju je u crkvi Sv. Jakova u Međugorju predslavio međugorski župnik fra Marinko Šakota u ponedjeljak 14. ožujka počela je 27. međunarodna duhovna obnova za organizatore hodočašća, voditelje centara mira i međugorskih molitvenih i karitativnih skupina.

Stepinčevo u međugorskoj župi

Na večernjoj misi na spomendan bl. Alojzija Stepinca, 10. veljače, župa Međugorje sjetila se žrtava I. i II. svjetskoga rata, poraća te Domovinskog rata misom koju je predvodio fra Miljenko Stojić.

Novi apostolski vizitator za Međugorje stiže u BiH u veljači 2022.

Novi apostolski vizitator za Međugorje mons. Aldo Cavalli trebao bi stići u to jedno od najpoznatijih svjetskih rimokatoličkih hodočasničkih odredišta sljedeći mjesec, nakon što mu završi služba apostolskog nuncija u Nizozemskoj, prenosi Katolička tiskovna agencija (KTA) u srijedu 26. siječnja.

1 2 3 7