Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministranti

Ministranti iz Velike Gorice i Donje Lomnice pohodili Bogosloviju

Zajednice ministranata Župe Navještenja BDM iz Velike Gorice i Župe Sv. Tri kralja iz Donje Lomnice, zajedno sa svojim župnikom, kapelanom i đakonima, posjetili su  subotu, 11. ožujka Nadbiskupsko bogoslovno sjemenište u Zagrebu, objavljeno je na mrežnoj stranici NBS-a.

Korizmeni susret učenika osmih razreda u požeškom Kolegiju

U organizaciji Povjerenstva za pastoral duhovnih zvanja, u subotu 25. veljače 2023. u Kolegiju Požeške biskupije u Požegi održan je susret učenika osmih razreda iz nekoliko župa Slavonsko-podravskog i Zapadno-slavonskog arhiđakonata Požeške biskupije, koji razmišljaju o svom budućem zvanju.

Izlet i duhovna obnova ministranata iz Velike Gorice

Ministranti Župe Navještenja Blažene Djevice Marije iz Velike Gorice od 20. do 22. veljače bili su na izletu i duhovnoj obnovi u Međimurju u pratnji župnika preč. Norberta Ivana Koprivca, župnog vikara vlč. Antonia Kovačića i đakona vlč. Petra Tisaja.

Ministranti iz Kaštel Kambelovca darovali najpotrebnijima gotovo 3000 eura

Kod blagoslova obitelji, nakon Božića, ministranti primaju darove za svoj rad i odanost Bogu i svojoj župi. Župljani Kaštel Kambelovca, znajući da će najveći dio novca ići u humanitarne svrhe, i ove godine obilato su darivali ministrante. U dogovoru sa župnikom don Ivanom Čotićem i Caritasom Splitsko-makarske nadbiskupije, ministranti su darovali 2940 eura (22.150 kuna), kao pomoć za četiri obitelji čije je materijalno, pa i zdravstveno stanje ugroženo.

Susret ministranata Zadarske nadbiskupije

Dvodnevni susret ministranata Zadarske nadbiskupije koji je okupio ministrante iz raznih župa, završen je u nedjelju 22. siječnja u Nadbiskupskom sjemeništu "Zmajević" u Zadru.

1 2 3 7