Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministranti

Susret ministranata Dugoselskog dekanata

Pod geslom „Služite Gospodinu u veselju“ (usp. Ps 100) održan je u subotu 7. ožujka u prostorima Međubiskupijskog sjemeništa u Zagrebu susret ministranata Dugoselskog dekanata. Na susretu su bili ministranti iz župa Brckovljani, Dugo Selo I. i II., Lupoglav te Sesvetski Kraljevec.

Primanje novih ministranata u župi Donji Lapac

U župi Sv. Ivana Pavla II. u Donjem Lapcu na župnom euharistijskom slavlju na treću nedjelju došašća 15. prosinca župnik vlč. Dino Rupčić u ministrantsku je službu uveo Franju Kristića, učenika drugog razreda i Mihaelu Jurešić učenicu šestog razreda osnovne škole Donji Lapac.

Održan susret hrvatskih studenata u Njemačkoj

Osmi u nizu susret hrvatskih studenata iz Njemačke održan je, od petka 8. do nedjelje 10. studenoga, u „Salesianumu“ u Münchenu, u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni i Hrvatske katoličke župe (HKM) München, pod geslom „Prijatelj na Isusov način“. Susret je vodio dr. vlč. Odilon-Gbènoukpo Singbo, sveučilišni kapelan na Hrvatskome katoličkom sveučilištu u Zagrebu.

Ministranti hodočastili u ludbreško svetište

Više od 350 ministranata sa svojim animatorima i vjeroučiteljima hodočastilo je u četvrtak 29. kolovoza Predragocjenoj Krvi Kristovoj u Ludbreg, u sklopu proslave ludbreške svete nedjelje.

Ljetovanje ministranata u Zatonu

U župi Rođenja Blažene Djevice Marije u Zatonu kod Zadra od 16. do 23. srpnja ljetovalo je 19 ministranata župe sv. Ćirila i Metoda, slavenskih apostola iz Osijeka, 19 ministranata župe sv. Petra apostola iz Osijeka, jedan ministrant župe sv. Josipa Radnika iz Osijeka i tri ministranta župe sv. Mateja, apostola i evanđelista iz Tovarnika.

Održano Ministrantsko ljeto 2019. u Vepricu

Susret ministranata iz Splitsko-makarske nadbiskupije i ove se godine održao od 1. do 4. srpnja u Vepricu. Ministrantsko ljeto susret je kojeg već tradicionalno organizira Ured za pastoral duhovnih zvanja na čelu s don Jurom Bjelišem. Na susretu se okupilo oko 40 ministranata iz 8 župa.

Susret ministranata Gospićko-senjske biskupije

U Korenici je u ponedjeljak 17. lipnja održan susret ministranata Gospićko-senjske biskupije. Okupilo se više od 150 ministranata iz svih šest dekanata, Udbinskog, Slunjskog, Ogulinskog, Gospićkog, Otočkog i Senjskog kao i većine župa biskupije.

1 2