Budi dio naše mreže
Izbornik

Ključna riječ: ministranti

Održan Malonogometni turnir Pakračkog dekanata

Prvi Malonogometni turnir Pakračkog dekanata na kojem su sudjelovali ovogodišnji krizmanici i ministranti održan je u subotu 20. travnja 2024. u daruvarskoj Gradskoj sportskoj dvorani.

Ston: Održan susret ministranata Dubrovačke biskupije

Susret ministranata i ministrantica Dubrovačke biskupije okupio je u subotu 20. travnja veliki broj sudionika koji su iz raznih krajeva biskupije stigli u Ston u pratnji svojih župnika i voditelja ministranata kako bi bili dionici godišnjeg biskupijskog susreta, izvijestilo je Vijeće za pastoral zvanja Dubrovačke biskupije.

Godišnja skupština CIM-a u Portugalu

Godišnja skupština članova CIM-a (Međunarodnog saveza povjerenika za ministrante) održana je od 26. do 29. veljače u mjestu Braga u Portugalu.

Zaključeni dekanatski susreti ministranata u Đakovu

Dekanatski susreti ministranata Đakovačko-osječke nadbiskupije, na kojima je tijekom jeseni 2023. sudjelovalo oko 700 ministranata, završeni su u subotu 2. prosinca, izvijestio je Tiskovni ured Đakovačko-osječke nadbiskupije.

U župi Domaslovec održan Hod za Krista Kralja

U župi Krista Kralja u Domaslovcu u subotu 18. studenoga drugu godinu u nizu održan je „hod za Krista Kralja“ kojem je cilj proći kroz sva sela župe i radosno svjedočiti molitvom, razmatranjima o Isusovu životu, pjesmom i plesom, kako bi potaknule župljane da župnu svetkovinu proslave kao živa zajednica.

1 2 3 10